עוגת תפוחים שלי

אילנית12

New member
המתכון:

עוגת שמרים עם תפוחים /אילנית12 החומרים: 3 וחצי קמח שטיבל 2 אם אין אפשר לבן רגיל 2 וחצי קמח מלא 50 גרם שמרים טריים 100 מרגרינה מומסת 1 סוכר ווניל 4 כפות סוכר 1 ביצה קורט מלח. אופן ההכנה: מכינים את הבצק,משהים חצי שעה במקום חמים.לאחר חצי שעה להוציא אוויר ללוש כמה דקות. ולהשהות לתפיחה נוספת.בערך שעה וחצי. למלית בערך 10 תפוחים,מגורדים גס אשר סחטתי מהם את המיץ(ביד) 2 כפות ברנדי סוכר ווניל סוכר לפי הטעם קינמון אגוזי מלך קצוצים לאחר שהבצק תפח.רידדתי על משטח מקומח.עלה על זה שמתי מלית.וכן הלאה. בסוף מרחתי חלמון ביצה אפיתי בחום 180 מעלות.עד להזהבה. אפשר גם רולדות. מקור המתכון:עצמי

silvey

New member
אילנית, זה נראה טוב אבל תעברי שוב

על המתכון ותתקני אותו. אי אפשר להחליף קמח שטיבל בלבן... כמות הקמח היא בכוסות, כפות, כפיות?

אילנית12

New member
מתכון מתוקן.

עוגת שמרים עם תפוחים /אילנית12 החומרים: 3 וחצי כוסות (200 cc( קמח שטיבל 2 אם אין אפשר קמח לבן רגיל. 2 וחצי כוסות קמח מלא.(200 cc( 50 גרם שמרים טריים.(אפשר יבשים) 100 מרגרינה מומסת 1 סוכר ווניל 4 כפות סוכר 1 ביצה קורט מלח. מים פושרים בערך כוס וחצי.(כמה שנכנס) אופן ההכנה: ממיסים את השמרים הטריים,(אפשר יבשים) מכינים את הבצק,משהים חצי שעה במקום חמים.לאחר חצי שעה להוציא אוויר ללוש כמה דקות. ולהשהות לתפיחה נוספת.בערך שעה וחצי.ושוב ללוש למלית בערך 10 תפוחים,מגורדים גס אשר סחטתי מהם את המיץ(ביד) 2 כפות ברנדי סוכר ווניל סוכר לפי הטעם קינמון אגוזי מלך קצוצים לאחר שהבצק תפח.רידדתי על משטח מקומח.עלה על זה שמתי מלית.וכן הלאה. בסוף מרחתי חלמון ביצה אפיתי בחום 180 מעלות.עד להזהבה. אפשר גם רולדות. מקור המתכון:עצמי

yifatushc

New member
אילנית....נראה ממש טעים!! ../images/Emo39.gif

מיד מוכנס למאמרינו! תודה.
ושאלה: מדובר בתפוחי גרנד סמיט, או שכל סוג "יעשה את עבודה"?
יפעת

אילנית12

New member
תודה,התפוחים

טוב האמת,היה לי תפוחים מעורבים,אני חושבת שכול תפוח יעשה את העוגה לטעימה.

sjarjar

New member
אפשר להחליף קמח לחם בקמח לבן

רגיל כשמדובר בעוגות בהם יש גם סוכר ושומן בכמות לא מבוטלת. אלה מצמצמים את התכונות של יתר גלוטן.

למעלה