עוגת תמרים

ש ר ו ן2

New member
עוגת תמרים

היי
הכנתי עכשיו עוגת תמרים עם ציפוי קוקוס מעל ולמרבה ההפתעה גיליתי שבפנים היא לא אפוייה מספיק וממש מרגישים את ממרח התמרים, וזאת לאחר שעשיתי את מבחן הקיסם . מה עושים עכשיו? האם להמשיך לאפות אותה עם נייר כסף ? אפייה בטורבו תעזור?
מראש לכולם
 

effyba

New member
אולי אם תרשמי את המתכון ננסה לעזור

אישית לא הכנתי אף פעם עוגה כזו
 

ש ר ו ן2

New member
צודקת../images/Emo163.gif הנה המתכון :

קיבלתי אותו מחברה והוא נשמע מבטיח ביותר. אז ככה: אפיתי את זה עוד כרבע שעה עם נייר כסף וגם לא הצליח . היא יצאה בסוף יבשה מבחוץ ומבפנים לא אפוייה . נראה לי שכמות הממרח גדולה מדי... בכל אופן, חתכתי את העוגה לחתיכות והכנסתי לתנור לייבוש, אולי תצאנה לי מזה עוגיות טעימות
עוגת תמרים בציפוי קוקוס 250 גר' ממרח תמרים ( 3/4 קופסה) 1 כוס מים רותחים 50 גר' מרגרינה רכה כוס סוכר 1 ביצה 1 כפית וניל 1/2 1 כוסות קמח תופח כפית אבקת אפיה 1/2 כוס אגוזים קצוצים. בקערה, לדלל את ממרח התמרים עם כוס המים הרותחים ולהוסיף את יתר החומרים לפי הסדר תוך כדי ערבוב/ערבול . לאפות בתבנית 26 משומנת כ 40 דק'. להוציא את העוגה ולשפוך מעליה את סירופ הקוקוס , להמשיך לאפות עוד כ 10 דק' עד שהקוקוס חרוך מעט . סירופ: 10 כפות סוכר חום 80 גר' מרגרינה 1 כוס קוקוס 1/2 כוס שמנת מתוקה לבשל על אש קטנה כמה דק' .
 

effyba

New member
מה שברור לי "על פניו" זה שהעוגה

אמורה להיות לחה, יש בה הרבה "חמרי לחות"..מעבר לכך נראה לי שמחר והיא התחייבשה בחוץ ולא אפויה מבפנים, יתכן וחום התנור היה גבוה מידי.. אבל כמו שאמרתי, לא מכירה את המתכון הזה.
 
למעלה