עוגת שיש

עוגת שיש

מחפשת מתכון לעוגת שיש טעימה מהמצרכים האלו: סוכר מרגרינה שמן קמח אבקת אפיה סוכר וניל שוקולית נס חלב יש גם גבינה לבנה 5% שניראה לי טיפונת מקולקלת ממש טיפונת אשמח לדעת אם יש מצב להכין עוגת שיש טעימה מהמצרכים האלו או חלק מהם תודה.

pirge

New member
עוגת שיש

עוגת שיש שחור לבן עוגת שיש מקור:פירגה תבנית עגולה קפיץ מספר 24 משומנת. או 2 אינגליש קייק או תבנית חד פעמית 29X23X5 חבילה מרגרינה רכה 2 כוסות סוכר 4 ביצים שלמות כוס מים רותחים 2\1 2 כוסות קמח תופח שקית אבקת אפיה 3 כפות קקאו/שוקולית לבחוש חוץ מהקקאו את הכל - בקערה. הבלילה צריכה לצאת דלילה. אם יותר מדי דלילה , אפשר להוסיף עוד 2-3 כפות קמח. לחלק את הבלילה ל-2 לחצי להוסיף את הקקאו ולבחוש. ליצוק לתבנית 24 משומנת . את 2 הבלילות אחת על השניה. קודם את הכהה, ומעליה הבהירה.לא צריך לערבב. לאפות בחום 175 מעלות כ-30 דקות. לבדוק בעזרת קיסם אם מוכן. ניתן להוסיף לבלילה הלבנה צימוקים וחתיכות שוקולד שבור-או צ'יפס--- מעורבבים בכף קמח. תהנו

pirge

New member
הנה ההערות של נחמדה מאד לגבי העוגת שיש

" הערות של נחמדה מאד: אני מכינה עם כוס שמן במקום המרגרינה ובשתי תבניות מוארכות, יוצא מדהים! כל שבוע אני מכינה את זה. הצורה יוצאת כמו עוגת הבית של אוסם, כולם כאשר רואים את זה חושבים שקניתי את זה- אבל הטעם יותר טעים... "

pirge

New member
תודה על תשומת הלב../images/Emo45.gif תיקון מתכון לעוגת שיש

עוגת שיש שחור לבן - מתוקנת עוגת שיש מקור:פירגה תבנית עגולה קפיץ מספר 24 משומנת. או 2 אינגליש קייק או תבנית חד פעמית 29X23X5 חבילה מרגרינה רכה 2 כוסות סוכר 4 ביצים שלמות כוס מים רותחים 2\1 2 כוסות קמח תופח 3 כפות קקאו/שוקולית לבחוש חוץ מהקקאו את הכל - בקערה. הבלילה צריכה לצאת דלילה. אם יותר מדי דלילה , אפשר להוסיף עוד 2-3 כפות קמח. לחלק את הבלילה ל-2 לחצי להוסיף את הקקאו ולבחוש. ליצוק לתבנית 24 משומנת . את 2 הבלילות אחת על השניה. קודם את הכהה, ומעליה הבהירה.לא צריך לערבב. לאפות בחום 175 מעלות כ-30 דקות. לבדוק בעזרת קיסם אם מוכן. ניתן להוסיף לבלילה הלבנה צימוקים וחתיכות שוקולד שבור-או צ'יפס--- מעורבבים בכף קמח. תהנו

עוד שאלה

ויש לי פודינג וניל ושוקולד .. להוסיף ? זה יתן טעם טעים ? ואם כן כמה? תודה לילה מקסים

למעלה