עוגת שוקולד

daniela21

New member
אז אולי זו אלרגיה לחלב,

למרות שגם ביוגורט וגבינה צהובה יש לקטוז (אם כי פחות מאשר בחלב). בתקופות שהמעיים שלי היו גמורים, גם יוגורט גרם לי לכאבי בטן. כיף לך שאת יכולה לאכול שוקולד.. אני לא אשכח שביום הולדתי בשנה שעברה אכלתי ביסקוויטים עם ממרח נוטלה ולא יכולתי לזוז שלושה ימים.. ): בכל מקרה, אי סבילות ללקטוז לא מתבטאת בסינוסיטיס וכאבי ראש. אם חשוב לך לדעת בדיוק מה פשר הרגישות לחלב, תבצעי את שתי הבדיקות הללו (אלרגיה ובדיקת נשיפה) ואם יצא לך אי סבילות ללקטוז, קחי בחשבון שלקטוז יש גם בעוד מזונות פרט לחלב (למשל בכל כדורי האלרגיה).

באמת הגיע הזמן

שאני אעשה בדיקות בצורה נורמלית. זה מה שקורה כשנבדקים בצבא. אם לפחות היה יוצא לי מזה ירידת פרופיל...

זו הייתה הבעיה

שכעיקרון עד היום אני לא מוגדרת כצליאקית - נזכרו לבדוק לי את בעיות העיכול בשלב די מאוחר של השירות שלי, ככה שלמעשה התגייסתי כרגיל עם פרופיל 97, שלא ירד בפיפס גם אחרי שנאותו להתייחס לתלונות שלי ואפילו הסכימו שהן מוצדקות. אני גם רשומה כמילואימניקית רגילה, כשאם הבדיקות יצאו לי חיוביות אני מתכוונת להמשיך להתנדב. אם לא, אני בבעיה, אבל דווקא עם הצבא אני לא חושבת שיהיו לי בעיות (לפחות לעזה כבר אין מצב שישלחו אותי
)

daniela21

New member
אני בדקתי את שניהם

עשו לי טסטים לאלרגיה ונמצאתי כלא אלרגית לחלב. ועשיתי בדיקה לאיתור אי סבילות ללקטוז שיצאה חיובית. זה גם מאוד תלוי בתגובה למוצרי חלב: אלרגיה לחלב בד"כ מתבטאת בהקאות, שלשולים, פריחה, נזלת וקשיי נשימה. אי סבילות ללקטוז - תסמינים הקשורים רק למע' העיכול. את הבדיקה ללקטוז מבצעים במרפאת גסטרו, נותנים לך לשתות חומר מגעיל ולנפח כל חצי שעה בלון מגומי (במטרה לבדוק את אחוז המימן בנשימה) מעל אחוז מסוים זה כבר חיובי. בכל מקרה, אני הבחנתי שמאז שהתחלתי את הדיאטה אני לאט לאט מסוגלת לסבול יותר חלב מאשר בהתחלה. אולי עוד חצי שנה אני אפילו אוכל לחזור לאכול שוקולד... :)

אוי זה נראה כל כך טעים!!!!!!!!!!!

אני על סף התמוטטות פה מרעב (מחכים למשלוח), ואני בדיאטה (משלוח של סלט) וזה מה שאני רואה מול העיניים?! אני אבקש מהחבר לשים את כל השוקולדים בבית מדף אחד למעלה, כדי שאני לא אחסל חבילות בעקבות התמונה זאת
נראה כל כך שוקולדי ומגרה... וואו

rickysofer1987

New member
../images/Emo6.gif תודה, ואת לא היחידה. אחותי פשוט

גנבה את העוגה לבית שלה ללא ידיעתי, הייתם מאמינים?

למעלה