עוגת קרם

eser1

New member
עוגת קרם

היי אני ממש חדשה והתלהבתי מכל הרעיונות שיש כאן , רציתי עזרה רוצה להכין לבת שלי עוגת זברה ליום הולדת . ראיתי ב http://cookiescupcakesandcardio.com/?p=4839 ומנסה לחשוב איך לעשות את הציפוי הלבן שיהיה לבן ואת כל הקישותים מעל, זה בצק סוכר , יש רעיונות להקל ? אשמח לתגובתכן ... תודה !

היי יקירה שמחה מאוד שאת אוהבת את הפורם :)

בעיקרון אם מדובר על הציפוי בלבד זה מאוד פשוט, מצפים עוגה בבצק סוכר ועליה מדביקים בעזרת מעט מים את הצורות השחורות שאותן את חותכת ביד חופשית וזה כל הסיפור, ניתן לעשות את זה גם בקצפת אבל לי אישית נראה שזה רק מסבך את העניין :) אם תרצי הדרכה כיצד לעבוד עם בצק סוכר נשמח לעמוד לרשותך :) ואם את עושה תראי לנו מה יצא . בהצלחה

eser1

New member
מעדיפה עם קרם ולא בצק סוכר

תודה על התשובה , האמת שמעדיפה עם קרם ולא בצק סוכר גם הילדים פחות אוהבים את הטעם וגם זה די קשה לעבוד איתו, לכן חשבתי על הקרם.
אני יודעת שקרם על בסיס חמאה הוא יותר סמיך אז חשבתי אולי ...

eser1

New member
מעדיפה עם קרם ולא בצק סוכר

תודה על התשובה , האמת שמעדיפה עם קרם ולא בצק סוכר גם הילדים פחות אוהבים את הטעם וגם זה די קשה לעבוד איתו, לכן חשבתי על הקרם.
אני יודעת שקרם על בסיס חמאה הוא יותר סמיך אז חשבתי אולי ...

Miss Cake1

New member
לפי הקישור שצירפת...

היא עובדת עם קרם חמאה והפסים השחורים בצק סוכר. הנה מתכון לקרם חמאה : 125 גרם חמאה, 250 גרם אבקת סוכר,2 כפות חלב. הקציפי את החמאה והוסיפי בהדרגה את אבקת הסוכר, ולאחר מכן את החלב. הקציפי עד לקבלת קרם יציב. בהצלחה :)

למעלה