עוגת פרווה לילדים

עוגת פרווה לילדים

אני צריכה להכין עוגת פרווה לילדי הגן לל"ג בעומר. אשמח לשמוע הצעות לעוגת טעימות. תודה.

pirge

New member
כושית "ענקית" ומדהימה ופרווה

העוגה הכושית ה"קטנה" במהדורה "ענקית" נפלאה ומומלצת. תבנית גדולה של התנור 37X35 העוגה שוקולדית בצבע כהה מאד. גבוהה גבוהה. אוורירית. נפלאה גם בלי רוטב ובלי קרם. נשארת נימוחה. שומרים בחוץ ולא במקרר. מקור:פירגה שמים בקערה: 1 כוס קקאו גדושה מאד 4 כוסות קמח רגיל 2\1 1 שקיות אבקת אפיה 2\1 2 כוסות סוכר 5 ביצים טרופות במזלג 4\1 1 כוסות שמן קנולה 2\1 2 כוסות מים פושרים למגע יד לערבב היטב בכף לשמן את התבנית ולאפות 35 דקות בחום 175. ציפוי: שמנת מתוקה מחוממת עד לסף רתיחה 100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות יוצקים את השמנת על קוביות השוקולד - מערבבים יוצקים רוטב (לא קרם) חם על עוגה חמה אחרי הצינון, אפשר לצפות בקרם שוקולד/וניל או אחר ולקשט תהנו

pirge

New member
כמובן שמנת ריץ' וקרם שוקולד פרווה. רוצה??????

pirge

New member
בבקשה../images/Emo140.gif קרם שוקולד פרווה לכושית

קרם פרווה : לבשל בסיר בינוני: 4 כפות מים 4 כפות סוכר 2 כפות קקאו. מי שרוצה יוסיף כף גדושה של ליקר או רום/קוניאק וכו'...... מורידים מהאש ומוסיפים 100 גרם שוקולד מריר שבור ו- 100 גרם מרגרינה. מערבבים לקבלת קרם ויוצקים חם על העוגה. בסוף.....חשוב.... כדאי להוסיף יותר מים תוך כדי עירבוב שהקרם יהיה ממש נוזלי ואז לצקת אותו חם על העוגה החמה כדי שיחלחל פנימה. לכושית ה"ענקית" יש להכפיל כמויות--המרגרינה יכולה להישאר כמות של 100 גרם. בבקשה.

yuvi

New member
מומלצת מומלצת העוגה של פירגה"ענקית"

הכנתי אותה השבוע ליום הולדת של הבן שלי לגן, (יש שם ילד שאלרגי לחלב אז חייבים בלי חלב), היא חוסלה והילדים בקשו עוד.....תודה לפירגה,והיא באמת עוגה ענקית, עוגה מעולה...... ובכלל כל העוגות של פירגה שעשיתי מעולות וקלות להכנה, ושוב תודה לפירגה

מצורפת לך עוגת שוקולד קלה

ופשוטה של חברה שלי, טעימה מאוד וקלה. 3 ביצים כוס שמן כוס סוכר כוס וחצי שוקולית של עלית כוס מים רותחים שתי כוסות קמח תופח 1/2 כפית סודה לשתיה. לרוטב שוקולד מריר/סוכריות/אגוזים ומה שתרצי. ניתן לשלב בפנים גם חלווה ואגוזים. מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר, ובהדרגה מוסיפים את השמן, לאט לאט מוסיפים את שאר החומרים, עד לבלילה אחידה, אופים בתנור 180 מעלות כ 45 דקות, לבדוק עם קיסם. ממיסים במיקרו או בסיר אידוי שוקולד ושופכים על העוגה שהיא קצת מתקררת. אפשר לפזר סוכריות/אגוזים/קוקוס, בתאבון

איליי1

New member
יש לי עוגת שוקולד מדהימה + ציפוי פרווה

2.5 כוסות קמח תופח 1.5 סוכר 1 כוס שמן 1.5 כוסות מים 4 ביציים 6 כפות קקאו מאיכות טובה מעט יין, רום, מיץ תפוזים, ליקר, מה שבא לך. מערבבים הכל ואופס לתנור ל 40 דקות בערך... כשהעוגה יוצאת שופכים עליה חצי כוס נס קפה (רק נס ללא חלב), מה שמשאיר אותה לחה וטעימה אפשר לעשות גם רוטב פרווה ולשפוך בעודו חם, כדאי לחורר מעט את העוגה עם קיסם על מנת שהקרם יספג בכל העוגה 1/2 כוס סוכר 1/4 כוס מים 3 כפות קקאו (אם אני לא טועה..) עד שמגיע לרתיחה, מנמיכים אש, מוסיפים 50 ג' שוקולד מריר וחצי חבילה מרגרינה + מעט ליקר/ברנדי/יין (אני מאוד אוהבת להוסיף ליקר תפוזים).

איליי1

New member
שכחתי - כפית סודה לשתיה,

מאוד מתפיח את העוגה אני עושה אותה בתבנית 28 , או בתבנית מלבנית של 30-27. איליי.

איליי1

New member
ויש לי גם עוגת גזר מעולה לילדים (שלא יודעים ש

שזה גזר, וטורפים אותה סתם כ היא טעימה) עוגת תפוזים עוגת תפוחים בחושה או אם בא לך ממש שוס- תאפי את עוגת השוקולד בגביעי גלידה. ככה כל ילד יקבל "גביע שוקולד" משלו. תצפי בקרם (כלומר תטבלי כל גביע בקרם שוקולד) ותפזרי סוכריות. עשית להם את הל"ג בעומר...

את העוגה בגביעי גלידה

הכנתי לפני שבועיים ליום ההולדת שלי בתי... נראה לי שאני אלך על עוגת שוקולד כי זה מה שכמעט כל הילדים אוהבים. תודה בכל מקרה !

ayeletba

New member
../images/Emo91.gif עוגה כושית משגעת

עוגה כושית משגעת ayeletba רכיבים: 2 כוסות סוכר 1 שקית סוכר וניל 2.5 כוסות קמח רגיל 1 שקית אבקת אפייה 6 כפות קקאו 1 כפית אבקת סודה לשתייה 1.5 כוסות מים מהברז 4 ביצים 1/4 1 כוסות שמן לקרם: 4 כפות קקאו 5 כפות מים 4 כפות סוכר 50 גרם מרגרינה או מחמאה 1 שקית סוכר וניל אופן הכנה: לחמם תנור ל- 170 מעלות. לערבב היטב את כל החומרים היבשים. לערבב היטב (בנפרד!) את כל החומרים ה``רטובים``. לאחד את 2 הקערות ביחד ולערבב לעיסה חלקה. לאפות בתבנית עגולה 28 משומנת או בתבנית מלבנית גדולה עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש, בערך 40 דקות. הכנת הקרם - להכניס את כל חומרי הקרם בסיר קטן ולהמיס על אש קטנה לקרם חלק. אחרי שהעוגה התקררה מעט לצפות אותה בקרם. הערות: 1) את העוגה לשמור מחוץ למקרר מכיוון שבמקרר היא מתקשה במקצת. 2) העוגה יוצאת מאוד רכה ומאוד טעימה 3) ילדים משתגעים אחרי העוגה הזאת לכן היא מתאימה מאוד כעוגת יום הולדת מקור המתכון : AYELETBA

למעלה