עוגת פסח עם קוקוס

עוגת פסח עם קוקוס

בס"ד 6 ביצים להקציף להפריד כוס סוכר חבילה מרגינה רכה כוס סוכר 5 ביצים צהובים 2 1/2 כוסות קמח קמח אבקת אפיה סוכר וניל חצי כוס מים לאפות בתנור עם צבע ורוד חצי כוס מים חצי כוס סוכר לעשות סירופ על הגז להצאות את העוגה חמה לשפוך את הסירופ להקציף את 50 קוקוס 50 אגוזים לא קצוצים קצת לערבב בעדינות לאפות קצת

יוכי68

New member
רות, משהו לא מספיק ברור במתכון.....

יש שם קמח - אולי התכוונת לקמח מצה או תפו"א ולא הבנתי כיצד מתקשר הקוקוס בסוף.....אם אפשר להבהיר.......תודה.

יוכי צודקת סליחההה טעות שלי

בס"ד חבילה מרגינה רכה כוס סוכר 5 ביצים צהובים 2 חצי כוסות קמח מצה אבקת אפיה של כשר לפסח סוכר וניל חצי כוס מים לערבב טוב טוב לאפות בתנור נ צבע ורוד חצי כוס מים חצי כוס סוכר בשביל הסירופ על הגז להצאות את העוגה חמה לשפוך את הסירופ להוציא את עוגה לשים את סירופ לשים את הקוקוס להקציף ביחד לשים על העוגה לשים בתנור עוד פעם 6 ביצים לבנים להקציף את ה50 קוקוס ו50 אגוזים לא קצוצים קצת לערבב בעדינות לאפות קצת

עוגה לפסח, האם כך?

חבילת מרגרינה רכה כוס סוכר 5 חלמונים 2 וחצי כוסות קמח מצה אבקת אפיה סוכר וניל חצי כוס מים לערבב היטב ולאפות חצי כוס מים + חצי כוס סוכר לבשל על הגז לסירופ להוציא את העוגה ולצקת עליה את הסירופ בעודה חמה. להקציף: 6 חלבונים ולקפל לתוכם 50 גרם קוקוס+ 50 גרם אגוזים להכניס שוב לתנור ולאפות מעט.

cial 1

New member
לך הטובה שלי רות יש אפשרות להוסיף עוד

סירופ שוקולד ושמנת מתוקה למי שאוהב ולהישאר במתכון של רות וידל המיוחד זה מעדן לילדים גם נכון חלבי ויש גם שמנת פרווה מה רע בזה מקווה רות שזה בסדר התוספות שלי לאחרים שאוהים עוד מתוק ולילדים שהחג הזה בכלל לא אוכלים הרבה רק הבוגרים? המשך טוב לך לכולם פה ובכול מקום

cial 1

New member
גמ'ני מחר בעז"ה אתן שוב את המתכון ברור

כן יהיה לי הרכב של המקלדדדדדדדדדת מזה בושות אני גורמת לעצמי נו טוב נתקן

cial 1

New member
במסרים עוגת סולת ממתינה לך רות../images/Emo124.gif../images/Emo23.gif

cial 1

New member
עוגת קושית עוגת בוץ רק לרוץ וידאל../images/Emo66.gif

העוגה מאוד יפה ויחודית למען רות וידאל אני אתן לך הכול וגבי עוגה זו ביחוד לך שלא רוצה חלבי אז כך תכיני אותה ללא הקרם התואם אני אתן לך זיגוג קל מעל העוגה אבל לשמור אולי פעם תרצי להכין את הקרם הזה מאוד טוב והעולם מפוטר מהקרם שמת מתוקה? כך למרכיבים 2 כוסות סוכר חד פעמי 4 בצים גדולות אם אין גדולה פשוט נותנים 5 1 כוס מרגרינה ללא מלח - 180 גרם נטו 1/2 כוס קקאו 1 1/2 כוסות קמח 1/2 כפית מלח 2 כוסות חד פעמי מרשמלו 2 שקיקית של סוכר וניל 1 כוס אגזי מלך תחון אופן ההכנה לחמם תנור מראש לחום של 200 מעלות להמיס את המרגרינה וכאן הכול להקציף ביחד ההמרגרינה הסוכר הבצים הקקאו במהירות חזקה לעצור ולהוסיף את הוניל הקמח מלח האגוזים לערבב הכול לאט מוודה שהכול בלילה אחידה ויציבה יוצקים לתבנית מרובעת גדולה גם פיירקס טובה פה כמו לעוגת יום הולדת? לשמן טוב ולאפות לזמן של 25 דקות עד 30 - בעוד התבנית בתנור מפזרים מעל העוגה החמה את המרשמלו ומוצאים מיד ומחינים אצ הציפוי כאן אתן לך במקום הקרם החלבי- 200 גרם שוקולד מריר 4 כפות שמן תירס על ביין מרי" להמיס את השוקולד ועד הוא חם על המרמלו ועוד רות לא מחייב הציפוי ולא המרשמלו את יכולה להשאיר זאת לאחר החגים בעז"ה אבל את מרכיב העוגה כן מחייב וכאן אתן לעוד מלכות של הפורום מה ההרכב הבא על המרשמלו 1 כוס חמאה שזה 180 גרם 1/3 כוס חלב 100 גרם אבקת סוכר כן לא יותר יש די מתוק 1 כפית תמצית וניל 1/4 אבקת קקאו עם קצה של הציפורן מלח ממש על הקצה אופן ההכנה להמיס את החמאה עם החלב והקקאו מעברים לקערה ומקציפים עם האבקת הסוכר וניל והמלח פחות מקורט, וכף מקציפים עד לקבלת מרקם של שמנת יציבה את זה יוצקים על המרשמלו כן נערים בקלף לצורך עד שרואים שהכול נבלע למרשמלו זו התוצאה עוגה קלה ופשוטה עם הרבה אפשריות בהצלחה לך רות וידאן ולכולם חני

למעלה