עוגת מכונית

blessed

New member
עוגת מכונית

מישהי יודעת איך להכין עוגה בצורת מכונית? קחן בחשבון שיש לי 2 ידיים שמאליות- גם לא כשרונית במיוחד ב"מלאכת יד" וגם לא כ"כ יודעת לבשל. בקיצור אני צריכה הסברים מפורטים. הבסיס יהיה עוגת שוקולד פשוטה (בחושה) ואני צריכה עכשיו את היצירתיות שלכם. תודה! (דרך אגב זה לא ליום הולדת של ילד בגן אלא ליום הולדת של בעלי!)

אוסנת123

New member
יש לי בבית ספר עם...

הצעות לחיתוך עוגות לילדים ויש שם גם מכונית. אם את רוצה אני אשמח לסרוק את זה בערב ולצרף. יש שם גם אוטובוס ומטוס.... וזה מצוייר בצורה כל כך ברורה ומסודרת שאי אפשר לקלקל. אני הכנתי מהספר הזה עוגת חיפושית ופרפר וליצן פשוט מדהימות. מבטיחה לצרף גם את התמונה של העוגת ליצן אפילו רק כדי לעשות חשק... בסביבות 8 בערב אני בבית ואני אשמח לשלוח לך

אומנם בפורום מתכונים

בטח יש אנשים יותר מוכשרים ממני, אבל בתור מהנדסת, אני תורמת רעיון של אופן הרכבת היצירה. אופים שתי עוגות מלבניות. נקרא להן עוגה 1 ו- 2. עוגה מס´ 1 היא הבסיס, הגוף של המכונית. מעוגה מס´ 2 חותכים ריבוע אחד (שזה תא הנוסעים) ו -4 גלגלים. אני מניחה שהציורים יהיו יותר בוררים. לגבי קישוטים וכאלו, זה כבר יותר מידי בשבילי.

אתי@

New member
אני דוקא הייתי עושה את הגלגלים

מעוגיות סנדוויץ´

Hadar p

New member
הנה לינק לאתר להיות הורים שם

יש מבחר תמונות של עוגות יומהולדת.... אני מעריכה שאם תשאלי שם גם יוכלו לצרף תמונה או סרטוט או תמונה סרוקה... מקווה שזה יעזור למרות שאין שם תמונה של מכונית

blessed

New member
תודה,

ראיתי את הלינק הזה עוד לפני ששאלתי. אבל העוגה שם נראית מאוד מסובכת וגם אין הוראות.

אוסנת123

New member
העוגה שלי

הרבה יותר פשוטה (ואולי טיפה פחות יפה..) אבל מאוד מאוד מוצלחת.

למעלה