עוגת ליצן

עוגת ליצן

שלום לכן קודם כל יש לכן דברים מדהימים שחבל על הזמן. שתיים הייתי מעוניינת לדעת אם מישהי עשתה פעם עוגה עם תמונה של ליצן או ליצן מפוסל, לבת שלי יש עוד מעט יומולדת ואני מחפשת תמונות של ליצנים או הסתכלות בעוגות של ליצנים. תודה מראש איה

Nיכל

New member
תכתבי ליצן בחיפוש כי יש ליצנים

בזילוף קרם ויש ליצן משגע של ענבר

net the jet

New member
לפעמים זה לא שלא מתיחסים...צריך

סבלנות ! בבקשה, קישורים למבחר עוגות של ליצנים. אם את צריכה עזרה, תני קריאה, ואני או משהיא אחרת נשמח לעזור !

רציתי לשאול אותך משהו

באתר של הקישורים שנתת לי ליצנים, אני רוצה לנסות להעביר תמונה של ליצן על עוגה רחבה ואם תוכלו לעזור לי להגיד איך הכינו אותו למעלה?

net the jet

New member
אני לא כ"כ יודעת לאיזה עוגה את

מתכוונת, היו המון, תנסי להעביר רק תמונה של אותה עוגה אליה את מתכוונת, ויהיה לי יותר קל לענות לך, בסדר ?

Nיכל

New member
צודקת, את ליצני הקרם אני לא מוצאת

ומה שחשבתי של ענתבר זה לא ליצן, זנ ארנב...

הנה ליצן

אולי נראה קצת קשה אבל אני מאוד אוהבת אותו. ועם הדרכה נוכל לעזור לך מיכל

למכלי

את פשט מדהימה, אני מקווה שתנסי להסביר לי לאט לאט איך מכינים את העוגה, ואם ממש לא הולך לי אני יזמין אותה ממך. בתודה

נטעים

New member
הנה עוגת ליצן ממש קלה

עוגה ממש קלה להכנה זה עוגה מצופה שעליה מדביקים כל מיני חתיכות בצק סוכר בצורות הרצויות ושער.......... נראה לי קל

לנטע

קודם כל מתוקה אני שמחה שזה נראה לך קל, לי ממש לא. במה בדיוק היא מצופה ואיך עושים את הצורה של הפה נגיד? אולי נתקלת במקרה בעוגת ליצן שאפשר לעשות רק עם קישוטים על קרם שוקולד? זה אפשרי בכלל?

נטעים

New member
שאלה

את מעונינת בעוגה של ליצן לא מ RFM.? עם קרם ? או גם עם RFM פרטי נמקי והסבירי..............סתם נעזור לך בלי בעיה רק תגידי.

למעלה