עוגת יום הולדת לגן

עוגת יום הולדת לגן

חייבת מתכון לעוגת יום הולדת לגן... חוגגים לבת שלי ולא זוכרת איך מכינים... משהו פשוט אבל רוצה גם לכתוב משהו למעלה תודה לכן!

pirge

New member
כושית "ענקית" ../images/Emo140.gif

העוגה הכושית ה"קטנה" במהדורה "ענקית" נפלאה ומומלצת. תבנית גדולה של התנור 37X35 העוגה שוקולדית בצבע כהה מאד. גבוהה גבוהה. אוורירית. נפלאה גם בלי רוטב ובלי קרם. נשארת נימוחה. שומרים בחוץ ולא במקרר. מקור:פירגה שמים בקערה: 1 כוס קקאו גדושה מאד 4 כוסות קמח רגיל 2\1 1 שקיות אבקת אפיה 2\1 2 כוסות סוכר 5 ביצים טרופות במזלג 4\1 1 כוסות שמן קנולה 2\1 2 כוסות מים פושרים למגע יד לערבב היטב בכף לשמן את התבנית ולאפות 35 דקות בחום 175. ציפוי: שמנת מתוקה מחוממת עד לסף רתיחה 100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות יוצקים את השמנת על קוביות השוקולד - מערבבים יוצקים רוטב (לא קרם) חם על עוגה חמה אחרי הצינון, אפשר לצפות בקרם שוקולד/וניל או אחר ולקשט תהנו

פירגה, האם התבנית הזאת מתאימה

ל-32 ילדים בגודל??? אני לא מבינה גדולה בתבניות... ותודה כמובן! תודה על כל המתכונים.

pirge

New member
37X35 זו התבנית הכי גדולה ומספיקה לכל הילדים.

אילנית12

New member
עוגה כושית אוורירית.

עוגה כושית נהדרת. מקור:נירה שויאר. מקור התמונה: אילנית. הערות אילנית: העוגה טעימה אוורירית. החומרים: 1 כוס סוכר 6 חלמונים 1 כף תמצית ווניל קורט מלח. חצי כוס שמן 1 3/4 קמח 1 שקית אבקת אפיה חצי כוס אבקת קקאו 2 כפיות אבקת קפה נמס. 1 כוס יין מתוק,או חלב או מיץ. 6 חלבונים+חצי כוס סוכר. אופן ההכנה: לבחוש היטב את כול החומרים,חוץ מהחלבונים והחצי כוס סוכר.. מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף נוקשה,ולהוסיף בתנועת עטיפה לקערת החומרים.. לאפות בחום בינוני,כ 50 דקות,או עד שקיסם יוצא יבש. מתאים לתבנית 26. .

ניליא

New member
../images/Emo53.gif דחוף בבקשה. עוגת מוס ליום הולדת. במשפח

במשפחתון ביקשו עוגת מוס, כי זה קל יותר לתינוקות עד שנתיים. אין לי שום מתכון, אנא עזרה בבקשה.

pirge

New member
תכיני עוגת בסקויטים במוס "השחר"

תקציפי 2 שמנות מתוקות עם 300 או 400 גרם שוקולד השחר+חבילה שקית אינסטנט פודינג שוקולד - לקרם יציב ותסדרי תבנית עם שכבות של בסקויטים ומוס לסירוגין. את הבסקויטים תרטיבי בכוס שוקולית. תהנו

ניליא

New member
../images/Emo13.gifתודה ברה. להקפיא? ומתי להוציא מהקפאה, במיד

במידה ומקפיאים?

pirge

New member
תוציאי חצי שעה לפני. מפשיר מיד.אבל תראי במידה

והקרם סמיך בין השכבות...אולי לא צריך להקפיא ומספיק לשמור במקרר.

ניליא

New member
תודה ועוד שאלה- האם ניתן להכין ללא ביסקוויט?

יש קטנטנים במשפחתון ואני לא יודעת אם הם בגיל שכבר מותר גלוטן.

pirge

New member
כן. תכיני כמוס שוקולד . ראי תמונה--את יכולה

אחרי ההקצפה להוסיף "הפתעות " למוס----- כמובן דברים שמותר לקטנטנים. אבל לא חובה. להקפיא ולהוציא 2\1 שעה לפני שמגישים.

אם יש ילדים קטנים אז גם עוגה חלבית לא תתאים

להם. שימי לב לטווח הגילאים. אני לא בטוחה שממרח "השחר" מתאים לתינוקות קטנים (הממרח יחסית כבד).

מוס שוקולד- הכי פשוט בעולם

להמיס על אדים שוקולד מריר להקציף שמנת מתוקה או ריצ פרווה לאחד בעדינות את שתי התערובות למקרר והופ= מוכן. תשחקי עם הצורות /כמויות תבנית מאורכת/עגולה /מרובעת או איך שבא לך. בתאבון

ניליא

New member
תודה לרקדנית זה מה שחשבתי: 2 שמנת מתוקה יחד ע

עם נוטלה. אני מקווה שאין פצפונים מדי לחלב, אבל אני מניחה שמי שקטן לחלב, גם לא טועם עוגה...

נילי, צ'מעי משהו..

לדעתי- אם תכיני באופן כזה מה שיצא לך זה סוג של קציפת שוקולד.. הנוטלה לא מתקשה כמו מוס והוא "יפיל" את הקצפת. את חייבת משהו מייצב כמו אינסטנט פודינג למשל. אם תמיסי שוקולד ותוסיפי לקצפת- השוקולד מתקשה וזה גורם למירקם ה"מוסי". בהצלחה בכל מקרה

למעלה