עוגת "חברים"

אפרת למ

New member
עוגת "חברים"

חיפשתי באנגלית כי חשבתי ששם יהיה לי יותר מזל ולא מצאתי, אני יודעת שזה אולי נשמע מוסר אבל רוצה לפרגם לאחיינית שלי שחולה על הסדרה "חברים" בעוגת חברים לבת מצווה. חשבתי על עוגת קומותיים פשוטה, בלי הרבה התחכמויות, אולי לעשות אותה כמו מתנה כי זו באמת מתנה אבל רוצה לשלב את הלוגו של הסדרה או אולי אפילו להדפיס דפים אכילים עם אחת התמונות המפורסמות של כוכבי הסגרה ולכהניס איכשהו. מישהי עשתה משהו בסגנון? אולי של סדרה אחרת? רעיונות?

תלוי כמה נסיון יש לך בבצק סוכר וכאלה

משהו ממש פשוט שאפשר לעשות (ומשתי תמונה של זה בדיוק בהודעה האחרונה בשרשור של התמונות שלי) זה להדפיס את הלוגו או תמונה של החברים על נייר אכיל להדביק אותה עם מעט מעט מים על בצק סוכר, לשים שני קיסמים או שיפודים (תלוי בגודל) ולתת לה להתיבש כמה שעות טובות
זה יתן לך את האפקט של ה"וואו" בלי להתאמץ יותר מדי וה נותן מראה ממש מדיוק

עוד משהו שאת יכולה לעשות אם את מכירה את הסידרה כמו שצריך זה לקחת אלמנטים מהסידרה ולשלב אותם שם. נגיד את יכולה לנסות לפסל מאג קפה כי הם כול הזמן יושבים בבית קפה ההוא. או המסגרת המוזהבת הזאת על הדלת של מוניקה...

או סתם אפילו רק לעשות משהו יותר אווירתי, אולי לא משהו שהוא אחד לאחד הסידרה אבל ברגע שתשימי את הלוגו זה יהיה ברור למה את מתכוונת, נגיד חברים זה בערך היצוג האולטימטיבי של שנות ה90 אז לשלב צבעוניות ופאטרנים של שנות ה90 שם זה יכול להיות קשור
מצרפת תמונה של עוגת דימדומים להשראה ולהבהרה http://a1.ec-images.myspacecdn.com/images02/116/602f698dc3cd482786b08eb819816e9f/l.jpg

בהצלחה ומזל טוב :)

net the jet

New member
הייתי מפסלת את הספה המפורסמת עם הלוגו

של הבית קפה , ועל הדופן את הלוגו של חברים זהו. פשוט, נקי וברור.

hilatw

New member
נטע אני חייבת להחמיא לך על העזרה שלך

לבנות הפורם, זו לא הפעם הראשונה שאת הולכת ובודקת בשבילנו ביוטיוב ועוזרת מכל הלב, ועונה על אותה תשובה מליון פעם. כל הכבוד יישר כוח. והפורום הזה ממש מעולה

net the jet

New member
תודה

מצטרפת לכל מילה

אני דיי סמויה פה בד"כ אבל גולשת ותיקה כבר 5 שנים.
ותמיד תמיד תמיד נטע קופצת ושמחה לעזור

נטע מדהימה! היא ליוותה אותי במסרים

באופן אדיב, נעים ומקצועי ועם המון נכונות לעזור.
והיו לי מלא שאלות ותהיות ולחץ....
אז שוב תודה!

net the jet

New member
אני מבקשת להפסיק ! מהבוקר עליתי

5 קילוגרמים!
על ראשכן !!

תודה ודי,

שירלי761

New member
טוב נטע, אני אחרונה ובהחלט מצטרפת לכל הבנות

אין ספק שהפורום הזה ואת כמו המורה פה (מורה ממש טובה
) נותן הרגשה של "בית" למעצבות , בכל בעייה , קושי, עזרה וגם בשביל לקבל מילה טובה כייף להיכנס לפה, מאוד שמחה שמצאתי את הפורום הזה שנמצא על שולחן העבודה שלי במחשב ובקבוע באופן יומיומי אני נכנסת להתעדכן,לשאול, לשתף ולקבל ביקורות.

hilatw

New member
חחחחחחח מרוב שנחמד כאן

ואניכאנונימי נקשרתי לבנות, זה מרגיש ממש מעבר לפורום עוגות, אני מחזיקה את עצמי לא לפרסם כאן את הפרסום החדש שהוצאתי לעבודה שלי בתיווך לחוות דעתכן חחחחחח זה מצחיק שגם בזה יש לי צורך לשתף אתכן :) אתן מדהימות!!!

נטע, אין מה לעשות - כשמגיע מגיע!

את ראוייה לכל פרגון ומחמאה שנרשמו כאן ויותר
מסירות כזו לפורום וגולשיו נדירה ביותר!

אפרת למ

New member
תודה רבה

ידעתי שמכאן יעלו תובנות מרשימות! תודה לכם על העצות, עכשיו רק צריכה לבחור מבים האפשרויות. השימוש בסמל של בית הקפה והמסגרת על הדלת מוניקה מגניב במיוחד

למעלה