עוגת גבינה/סילבי

אילנית12

New member
המתכון לעוגה:

זמן: 09/05/2005 18:22:00 מאת: אילנית12 נושא: המתכון לעוגה. תוכן: עוגת גבינה קלי-קלות / silvey 22/05/04 מקור התמונה:אילנית12 הערות אילנית: הכנתי חצי כמות(רק אני אוכלת עוגת גבינה)הבסיס היה פירורי ביסקווטים בטעם שוקו. עוגה טעימה וקלה להכנה. עוגת גבינה קלי קלות/silvey מתכון שחברתי רוחל´ה הצליחה להוציא (באמצעים כשרים) משף מתוקים בפאב אופנתי: בתבנית אפיה קפיצית שמים טורט מוכן שקונים בסופר בשלישיה (רק שכבה אחת) או בישקוטים או ביסקויטים מפוררים. מקציפים יחד: 2 שמנת מתוקה 3 סוכר ונילין 1 כף סוכר 1 שקית אינסטנט וניל 1/2 כוס חלב כשמוכן ויציב, מוסיפים פנימה 2 גבינה 5% (500 ג´)ולערבב. שופכים על ה"בצק", יוצא גבוה כמעט עד קצה התבנית. שמים במקרר כדי שיתייצב ואז למעלה שופכים 1 קופסת אוכמניות (עם קצת מיץ לימון כדי שלא יהיה מתוק מידי). אפשר תותים פרוסים בעונה, פירות משומרים מקופסא ללא הנוזל, או סתם פירורי ביסקויט. צריך להשאיר במקרר (מכוסה בנילון נצמד) מספיק זמן כדי שיתייצב. ממליצה להכין יום קודם ולהשאיר בקירור כמה שיותר קרוב להגשה. -------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------

אילנית12

New member
הערה חשובה לעוגה.

כמו שכתוב בסוף המתכון,חייב להשאיר את העוגה יום במקרר,ורק אחר כך לפרוס ממנה.אני ניסיתי אחרי שש שעות לחתוך אותה וכמעט התפרקה. אז להתאפק.

yifatushc

New member
אילניתוש, להתאפק?!איך??../images/Emo6.gif

עם עוגה כזאת? בקשה מוגזמת....
נראית טעימה ממש. יפעת

אילנית12

New member
יפעתוש,העוגה חוסלה,אתמול רציתי

לטעום ,לא התאפקתי,וכמעט "נשברה". מה שאהבתי: קלה להכנה ובלי ביצים.

satr

New member
אילנית - כנסי

תודה על המתכון של הבראני אורז - הכנתי אתמול יצא משגע . והעוגה - חבל"ז ממש מגרה תודה
ורד

satr

New member
ולא צלמתי - הכנתי וישר ישבו לאכול

ככה שממש לא היה סיכוי לצלם . בפעם הבאה אני ישתדל לצלם . ורד

למעלה