עוגת בסקויטים
בוקר טוב...
הילד רוצה עוגת בסיקויטים
אז יש לי שמנת מתוקה (מיכל קטן לא יודעת אם יש עוד גדלים)
יש אינסטנט פודינג
ויש חלב
ויש לי גם גביע סקי אחד 250 מל
אם אני מכינה לפי ההוראות על האינסטנט את מה שהם קוראים קרם וניל (זה שמנת מתוקה חלב 200 מל ואת האבקה ומערבבת בבלנדר מוט ) ומוסיפה לזה גביע אחד של סקי 250 מל זה מספיק לעוגת ביסקויטים?...
כי אין לי עוד גביע גבינה במקרר..
ויש לי ג'לי תות שאני אשים אחרי שהעוגה תתקרר...
יש עוד אפשרויות לשדרג את העוגה הזו ? יש לי שוקולד פרה מריר וחלב במקרר אבל אם אני שמה ג'לי תות אין מקום לשים גם שוקולד לא? ויש לי גם קקאו... ספירת מלאי קטנה...
והאם צריך להוסיף סוכר? ואם כן כמה ? כפית לכל התערובת הנל? במתכונים שראיתי לפעמים רושמים כוס סוכר על תערובת כזו וז הנשמע לי המון המון. הילד שלי לא אוהב מתוק מדי וגם אני ובעלי שנרצה גם לאכול
אז כמה צריך לשים כדי שלא יהיה מתוק מדי ?
תודה ויום טוב
בוקר טוב...
הילד רוצה עוגת בסיקויטים
אז יש לי שמנת מתוקה (מיכל קטן לא יודעת אם יש עוד גדלים)
יש אינסטנט פודינג
ויש חלב
ויש לי גם גביע סקי אחד 250 מל
אם אני מכינה לפי ההוראות על האינסטנט את מה שהם קוראים קרם וניל (זה שמנת מתוקה חלב 200 מל ואת האבקה ומערבבת בבלנדר מוט ) ומוסיפה לזה גביע אחד של סקי 250 מל זה מספיק לעוגת ביסקויטים?...
כי אין לי עוד גביע גבינה במקרר..
ויש לי ג'לי תות שאני אשים אחרי שהעוגה תתקרר...
יש עוד אפשרויות לשדרג את העוגה הזו ? יש לי שוקולד פרה מריר וחלב במקרר אבל אם אני שמה ג'לי תות אין מקום לשים גם שוקולד לא? ויש לי גם קקאו... ספירת מלאי קטנה...
והאם צריך להוסיף סוכר? ואם כן כמה ? כפית לכל התערובת הנל? במתכונים שראיתי לפעמים רושמים כוס סוכר על תערובת כזו וז הנשמע לי המון המון. הילד שלי לא אוהב מתוק מדי וגם אני ובעלי שנרצה גם לאכול
אז כמה צריך לשים כדי שלא יהיה מתוק מדי ?
תודה ויום טוב