עוגנים ונב"מים!

UpTown~Girl

New member
עוגנים ונב"מים!

דבר ראשון השיטה ששבז כתב, שמדברים עם התת מודע, היא ממש אבל ממש לא עבדה לי, אולי אם אני קצת אתאמן... בימים אלה ממש אני מנסה לגלות את העוגן שלי, יכול להיות שהעוגן שלי הוא בית ספר והבית שלי? או אולי דברים שקשורים לחו"ל, כמו החלום שלי שנסענו בכל אירופה ברכבת, והחלום שקלינטון נתן לנו בניין במתנה, והחלום שהייתי במתקן מהדיסניוורלד (הייתי שם במציאות, זה המתקן הזה שנופלים 30 קומות...) אוף! אוף! אוף! ובזמן האחרון יש לי הרבה נב"מים (נדרשת בדיקת מציאות), זה קורה ככה, אני הולכת לי ברחוב ואז פתאום אני מסתכלת סביבי והכל נראה מוזר כזה, ואני כמעט בטוחה שזה חלום, אבל כל הבדיקות מציאות מראות שזה לא חלום... או שאני יושבת ועושה שיעורים ואז כל מיני דברים נראים לי מוזרים…אני לא יודעת מה זה אבל זה בהחלט מעצבן, וגם אתמול כשניסיתי לעשות ווילד אז באמצע פתאום התחילו לצאת לי רעשים כאלה (כמו כששותים מים) מהגרון, וזה היה בקצב כזה של התיקתוקים של השעון וזה היה מוזר...

חלמן

New member
ספרי עוד כמה חלומות שלך...

אני ינסה למצוא לך עוגן.. אני ממש תותח בזה!

UpTown~Girl

New member
טוב, הנה 3 בינתיים, בהצלחה!

חלמתי שאני נוסעת באוטו עם אבא שלי כי הוא החזיר אותי ועוד 2 חברות שלי ממסיבה, ואז שמנו לב שהחלק החיצוני של המכונית נעלם ונשאר רק השלד, ואבא שלי נעלם מהמכונית, ואני נאלצתי לנהוג, ואז ראינו את המורה שלי לשעבר שלימדה אותי ביסודי, ואז זהו נראה לי וחלום שני: חלמתי שהיינו בוושינגטון (זה היה לפני יומיים החלום הזה) וביל קלינטון, נתן לי ולחברים שלי מגדל אחד במתנה, ובתוכו היה את המתקן הזה מהדיסניוורלד שנופלים 30 קומות בתוך מעלית...מכירים? והייתי עם חברה שלי ועוד 2 בנים מהכיתה שלי, (שהופיעו הלילה ב-3 חלומות שלי!!!) והמעלית הזאת הייתה כמו 2 ספסלים ובמהלך שהיא יורדת הייתי צריכה לעבור מספסל לספסל ולמטה היה בור ענקי שהייתי יכולה ליפול לתוכו תוך כדי שאני עוברת מספסל לספסל. ואז מתישהו כמעט נפלתי והחזקתי בספסל רק ביד אחת ואז בסוף הצלחתי לעלות על הספסל ועלינו למעלה חלום שלישי: אני אספר לך בקצרה: ילד אחד בן 16 שהתכתבתי איתו בפלאפון איים להרוג אותי כי אמרתי שהא תינוקי, זה היה באמצע המסיבת גירושים של הוריי (ההורים שלי לא גרושים אין לי מושג מאיפה זה צץ!) והיינו בקומה למעלה והוא כל הזמן איים לירות בי, היו לו 2 רובים, אחד שחור אמיתי, ואחד כסוף מזוייף, וכל הזמן הצלחתי לחטוף לו את הרובה ואז הוא חיבק אותי ולקח לי את הרובה בחזרה, זה קרה לי 3 פעמים. זכור לי שברחתי לתוך המקלחת בזמן שהוא איים לירות עליי...

efrat120

New member
גם לי! גם לי!

חלום ראשון: חלמתי שאני חולה לשבועיים בגלל שאחד הילדים בכיתה שלי שכנע אותי להעמיד פנים, וכשחזרתי לבית הספר, אחרי שבועיים, חברה שלי לבשה חולצה ירוקה עם סוס לבן. שאלתי אותה: היו שיעורים? והיא אמרה לי: טונה. חלום שני: היה יריד הפרחת בלונים בבית הספר, ואני התסכלתי מהצד ופחדתי נורא לעלות, כי זה היה ממש לא בטוח. התקרבתי לשמוע הסבר, וכשכבר שקלתי לעלות, המחנכת שלי אמרה לי: תראי אפרת, כדאי, תהיה לך שליטה! התסתכלתי לאן שהיא הסתכלה וראיתי בלון פורח(הוא היה אדום) עושה ללללללופ, ואז מתפוצץ. נורא נבהלתי, והמורה והמדריך רצו לראות מי מת, ומה, והם בחנו כתמים שחורים שהיו ילדים, זה היה בבית הספר שלי, בחצר, וחברה שלי כל הזמן אמרה לי: תרגעי כבר! אף אחד לא מת! כל החלום...... חלום שלישי: הייתח בשוסטר ברמת אביב, וראיתי אוטובוס עושה לופים. ישר נזכרתי בחלום שהיה לי יום לפני ועשיתי בדיקת מציאות. התקרבתי וראיתי שיש להטוטן שמעיף באויר אוטובוסים מקרטון, שהם פרסומת למיצובישי.הייתי עם אמא. חלום רביעי: הייתי בבית, עם חברה, ופתאום ראיתי שליד השיח הגדול של השועלים יש חפירות. רצתי ושאלתי את האנשים: "מה אתם עושים פה??" והם אמרו שהם חופרים או משהו. ביקשתי מהחברה פנקס, והיא נתנה לי. רשמתי את המספרים של המכוניות, והם הסתובבו וברחו, איימתי שאתקשר לרשות שמורות הטבע, אחד המספרים היה 5553355! חלם חמישי: חברה שלי סיפרה לה שהיא מזווגת את הכלב שלה, ובחלום חלמתי שאני פוגשת את הכלבה, ומביאה אותה לבית של החברה. המשפחה של הכלבה באה גם, והם משחקים. באיזה שהוא שלב המשפחה קמה, צועקת ועוזבת. הכלבות של ולשה שיחקו יחד....סוף טרגי! מקווה שזה יספיק לך כדי לפענח.....אפרת120

חלמן

New member
אפרת! תראי

מצאתי משהו.... אבל לא כל כך בטוח.. תביאי עוד חלומות אני יתן לך.. צריכים לפחות 10.. כדי לראות משהו רציני שחוזר על עצמו..

arty

New member
לדעתי

את צריכה לקחת הרבה חלומות צלולים, לעבור עליהם עם מדגש על האלמנטים החשובים, לכתוב את האלמנטים בטבלא ואז לראות מה מופיע הכי הרבה

חלמן

New member
עדי אני צריך עוד..... יש לי משהו

אבל אני לא יכול לקבוע עדיין! אז תני עוד קצת!

למעלה