עוגן בחלום =]
טוב : קראתי את היומן חלומות ולאדע לא ממש מצאתי מה העוגן אצלי :| היום חלמתי שהומר סימפסון מגיע אלי לחדר ורוצה לאכול אבל לא נתתי לו כי אסור לאכול בחדר שלי זה מביא ג'וקים .. חחח לפני כמה ימים חלמתי שיש לי זקן חום מוזר ומתנועע .. חלמתי על משחק מחשב חלמתי על ילדה מבצפר .. חלמתי שחברים שלי מעשנים .. חלמתי משהו קצת פרטי ..
חלמתי על הגדר שאני מטפס עליה כדי להגיע לבצפר והיא מתפרקת :| שיעורים בהנדסה + מבחן שלא ידעתי עליו והיה בא לי לקפוץ מהחלון ממש הרגשתי את זה חחח מסיבה כיתתית .. על איזה ילדה שאני אוהב שהולכת להוגוורטס :| זה היה כי קראתי עד איזה 2 בליילה הארי פוטר חחחחח א. אבל כל אלה לא אומרים לי כלום ! אני לא יודע מה לסמן פה :| רוב הדברים באים מהחיים האמיתיים שלי.. ב. איך משתמשים בעוגן ? ג. זה עוזר ? תודה ! נ.ב הליילה אני מנסה מילד 
טוב : קראתי את היומן חלומות ולאדע לא ממש מצאתי מה העוגן אצלי :| היום חלמתי שהומר סימפסון מגיע אלי לחדר ורוצה לאכול אבל לא נתתי לו כי אסור לאכול בחדר שלי זה מביא ג'וקים .. חחח לפני כמה ימים חלמתי שיש לי זקן חום מוזר ומתנועע .. חלמתי על משחק מחשב חלמתי על ילדה מבצפר .. חלמתי שחברים שלי מעשנים .. חלמתי משהו קצת פרטי ..