עוגמת נפש מצד משרד התחבורה

glglglgl

New member
עוגמת נפש מצד משרד התחבורה

שמי גיא ואני כותב בשם סבי בן ה-82, אזרח למופת אשר תרם ללא הרף למדינה ולחם במלחמות ישראל. בשנת 93 קיבל סבי צל"ש "אביר הדרכים" על 25 שנות נהיגה זהירה וללא עבירות, מטעם המועצה הלאומית למניעת תאונות. חרף זאת בשנת 93, עודכן על כך שצבר 4 נקודות לרעתו, כמובן - שמדובר היה בטעות מצד הרשויות. לאחר טרטור ביורוקרטי, ביטל בית משפט את העבירה ומחק את הנקודות. מתברר כי קיים בישראל אדם בעל שם זהה ומס´ ת"ז סהה לזה של סבי, והוא זה אשר ביצע העבירה. לאחרונה, שוב מוטרד סבי ושוב כופות הרשויות עליו עוגמת נפש נוספת: הפעם שוב הוא מואשם ב"נהיגה בקלות ראש" וצבר שוב 4 נקודות לרעתו. להדגיש כי מאז 1998 לא חידש סבי את רשיון הנהיגה שלו והוא כלל לא נוהג כבר 4 שנים מטעמי בריאות. כיצד עלי לפעול ומול מי בכדי לעשות סוף אחת ולתמיד לתקלה הזאת של הרשויות ולמנוע ממנה לקרות בשלישית?

ginat

New member
זה מזכיר לי את הסיפור

של סבתא שימחי מקריית עקרון עליה עשינו כתבה בעונה האחרונה: הסבתא החביבה קיבלה תשלום דו"ח על כך שהיא רכבה על האופנוע שלה בפרעות, ללא קסדה ולא צייתה לתמרור עצור... הבעייה: לסבתא שימחי אין כלל רשיון נהיגה על אופנוע ומעולם אפילו לא הורכבה על כזה כיוון שהיא מפחדת. המדינה לא וויתרה: הדו"חות המשיכו להגיע וסבתא שימחי אפילו קיבלה זימון לקורס בנהיגה מונעת... כל פניותיה למשטרה וכל ההבטחות שקיבלה כי הנושא יטופל, לא ממש הועילו. הפיתרון, הוא להתעקש, לסדר את הבעייה גם במחשב משרד הפנים ולא, לא לסמוך על המשטרה שתעשה זאת בשבילכם.

אדיב חן

New member
ייתכן שבפרעות התכוון לומר:../images/Emo101.gif

פרעות PIROOT: באופן מופרע ייתכן גם והתכוון לפרעות PRAOT: כמו פרעות 19XX. Hope this helps.

ginat

New member
פרעות -------->פראות אני יודע אתה

יודע, אבל זה מה שאדון שוטר כתב על הדו"ח.

אדיב חן

New member
אתה *בטוח* שמס# ת.ז. זהה?../images/Emo35.gif

ייתכנו עוד מספר תקלות טכניות בגללן סבך יקבל דו"ח וכדומה, והסיפור אכן מקומם, ובקשר לת.ז, הכיצד דבר כזה ייתכן ? אם קיימת טעות כזאת זה כבר תחקיר מצויין נגד משרד הפנים. #ת.ז דומה. כאילו שחסרים מספרים. יצרתם קשר עם אותו אדם? מה משרד הפנים אומר בקשר ל#ת.ז. הדומים? אולי הם שונים בספרת ביקורת או משהו כזה? או שממש כל המספר זהה?

Brendan

New member
גיא שלום...

בכדי לסדר משהו במשרד התחבורה אני יכול להמליץ לך לפנות למחלקת פניות הציבור של המשרד. כנס לאתר משרד התחבורה באינטרנט וחפש את הקישור לפניות הציבור. באפשרותך לכתוב פניה באתר או לקבל את הדוא"ל של הגורם אליו אתה מעוניין להפנות את השאלה. מנסיון שלי מול הגורמים האלה- אומנם זה יכול לקחת קצת זמן אך בסופו של דבר הם עונים לפניות ומביאים פתרונות. יש לך אפשרות גם לשגר פקס כתוב למחלקה. אתה יכול גם להתקשר אליהם טלפונית למרות שהם מעדיפים לקבל מכתבים. הטלפון: 6230349-03 בהצלחה

שאלה למחשבה?

איך יתכן שלשני אנשים יש את אותו מספר זהות?? יתכן ותעודת הזהות של האדם השני מזוייפת - שווה בדיקה לא אולי זה ימנע את כל הטירטורים הללו ותגיש תלונה למשרד התחבורה ואולי אפילו לשר התחבורה על כך שמשרד הרישוי נוהג כלפי סבך בקלות ראש ומטרטר אותו ללא סיבה ושידעו שיש אדם נוסף עם אותפ פרטים בהצלחה

תשובה למחשבה!

זה קורה כך: לאזרחים ותיקים בדרך כלל יש מס´ ת"ז שכולל כמה אפסים בהתחלה, שניים או שלוש.מה שקורה זה שפקידות ביהמ"ש משרד התחבורה או המשטרה לא ממש משקיעות בהקלדת כל האפסים וכך מס´ ת.ז של אדם אחד עם ספרת בקורת וללא ה0000 הוא מס´ תז´ של אחר ללא ספרת הביקורת. קול במדבר- פורום שחיתות

למעלה