עוגיפלצת

amperlamper

New member
עוגיפלצת

עוגיפלצת

אם יכולתי להיות משהו אחר חוץ ממני הייתי עוגיפלצת הוא כזה יצור מכוער אבל לא אכפת לו לא אכפת לו מכלום חוץ מעוגיות לא לימודים לא זיונים לא מצב המעמד החחברתי שלו לא כלום הוא בקטע שלו וגם מאושר ככה- הוא האינדווידואליסט המושלם הוא גבר אני אוהב אותו עוגיפלצת הוא המודל לחיקוי שלי!! עכשיו שכאני רואה את זה כתוב זה נראה די מטומטם אבל עדיין גבר

האמת שאתה צודק,

אף פעם לא חשבתי על זה ככה... אף פעם עוגיפלצת לא עניין אותי במיוחד...

-זה בגלל

שלעוגיפלצת אין טקסט להגיד. ובכלל, לפי דעתי הוא מיפלצת כועסת, ודחויה מבחינה חברתית,בגלל זה הוא אכלן כפייתי ובדרך להתקפת לב. בנוסף לזה יש לו נטייה להיתמכרויות ואין לו יכולת לספק את עצמו [אתם מבינים שלא לזה התכוונתי, נכון?]. לא יקח הרבה זמן עד שפסיכולוגון צעיר, בדרך לפירסום עולמי, יעשה את התיזה [עם ת``ף?] שלו על סינודרום עוגיפלצת- והנרקומן שלנו יהייה מאושר [-תשובות סגורות- אדם סגור- זוכרים?].

amperlamper

New member
מה??? איך אתה מעז

שטויות, לפי השם שךו הוא אהב עודיות מאז שהוא נולד. וזה לא שכולם שונאים אותו פשוט הוא לא מלקק לכולם את התחת כדי שיאהבו אותו. וחוץ מזה יחסית לשאר שוכני רחוב סומסום הוא בריא מאוד מבחינה נפשית-יש את משה אופניק שעליו לא צריך לדבר, ציפורת עם התסביך גדלות, אריק ובנץ שני פנסיונרים שחושבים שהם עוד בני 10, ובכלל קיפי עם כל ההכחשב שלו לגבי זה שיש לא חרא עבודה ושהוא צריך להתיחס יפה לכולם עכשיו מי מופרע??? כל חובבי הקיפי האלה...גוועלד עוגיפלצת הוא היחיד שבאמת מאושר שם!

למעלה