עוגיות פריכות

timiהאחת

New member
מנהל
עוגיות פריכות

רצוי להשאיר את הקופסה פתוחה כמה שעות כך העוגיות נעשות פריכות במיוחד. חומרים: 200 גר' מרגרינה 21/2 כוסות קמח 1/2 כוס סוכר תוספת אפשרית: 1/2 כוס צימוקים 1/2 כוס אגוזים חתוכים גס אבקת סוכר, לזרייה תבנית אפייה של התנור, משומנת ההכנה: 1. שמים את חומרי הבצק בקערה, ולשים לבצק חלק. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה 190 מעלות. 2. אפשר להוסיף לתערובת צימוקים ו/או אגוזים. 3. צרים מהבצק כדורים בקוטר 2 ס"מ, ואופים כ-15 דקות, עד שהבצק יזהיב. 4. מצננים היטב, וזורים מעל העוגיות אבקת סוכר. מעבירים לקופסה. ניתן גם: בחלק מהבצק להוסיף כף קינמון, וכפית קקאו, וסוכר וניל בערך 5 שקיות .

timiהאחת

New member
מנהל
חלקם הכנתי עם קינמון, וחלקם עם קקאו

כמו שכתבתי במתכון למטה, וחלקם הכנתי מקמח מלא כי נגמר לי הקמח הרגיל, והעוגיות אמורות להיות עגולות יפות , הצורה שלהם לא הכי הכי אם את שמה לב,נחתכתי באצבע אני פצועה ולכן היה קשה לי אפילו לגלגל אז זה מה שיצא....ביי פירגי יום נעים נשיקה...

pirge

New member
הבצק נראה מתאים ביותר לעוגיות. וה

והכנת יופי של תוספות. תהנו מהעוגיות.

timiהאחת

New member
מנהל
מה מכינים לצהרים?

חזה הודו עם רוטב בשקית קוקי . ופירה. אפונה ותירס . וירקות מוקפצים-כרוב ,גמבה אדום,שום פרוסות, בצל ירוק, בצל רגיל ,גזר , כרובית, גמבה כתומה,ורצועות של עוף קטנטנות,מעט אבקת מרק עוף , וסויה, אני מכינה את זה המון כמו שאתם יודעות.

pirge

New member
אחלה קינוח../images/Emo6.gif נראה טעים ביותר.../images/Emo3.gif

למעלה