עוגיות על מקל

gmitch

New member
עוגיות על מקל

שלום, אני מחפשת מתכונים לעוגיות שאפשר לאפות אותם עם מקל (כמו סוכריות על מקל האם צריך לשמור אותם מחוץ לקופסה, אני רוצה לעטוף בצלופן ולחלק ביומהולדת - האם ניתן להכין יום-יומיים לפני? תודה

philip1

New member
לפי דעתי כימעט כל עוגיה "קשה" ניתן

להכין על מקל (רעיון יפה מאוד דרך אגב!) ואני אישית חשבתי על עוגיות של "כריות שוקולד" אם את מכירה, כלומר לוקחים בצק פריך ,אבל רצוי לעשות אותו קצת יותר קשה כדי שיתפס,ואז עושים מעיין סנדויץ' כשבאמצע יש שוקולד צ'יפסים ואת קצה המקל כך שהשוקולד ימס במהלך האפיה ויאחוז במקל.

אני עושה עם העוגיות פודינג של זושי

הן קלות וטעימות, הילדים (ואני) חולים עליהן... רק תעשי אותן די עבות עוגיות פודינג של זושי המצרכים הנדרשים: 125 גר' חמאה 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס פודינג (וניל או שוקולד או תות) שזה בעצם חבילה אחת שלמה. 3 כפות נוזל(חלב, מיץ תפוזים, מיץ תות, מיץ לימון וכד') 1 וחצי כוס קמח תופח מאליו או רגיל וחצי חבילת אבקת אפייה. 1/4 כפית אבקת וניל. ניתן להוסיף גם גרידת לימון. לשים לבצק חלק ומקררים מעט במקרר מרדדים וחורצים צורות עם תבנית עוגיות, באותם התנאים של העוגיות שיעל מוינה נתנה לך. זהירות אם לא משגיחים זה נשרף בקלות, זה טעים זה נחטף אצלי יום יום.. עם קפה או חלב.

מה ששכחתי להגיד הוא שיש תבנית מיוחד

מיוחדת לעוגיות הללו שיש לה מקום למקל והיא בעובי המתאים לעוגיות. ועוד דבר, את יכולה גם לעשות להם סוכריות שוקולד על מקל, אני עשיתי את זה לבת שלי ליום הולדת והילדים מאוד מאוד התלהבו.

מירבלי

New member
../images/Emo18.gifהשבלונה הזו מתאימה לשוקולד

ולא לעוגיות ראי תמונה מצורפת

מירבלי

New member
וכך נראית התבנית לעוגיות על מקל

ניתן לרכוש אותה בתבליני הכפר ברשל"צ במחיר של 50-55 ש"ח לתבנית התבנית היא של חברת וילטון ויש עוד כמה צורות : עגול,כוכב,פרח

מירבלי

New member
רשום לך בהודעה שמעל גם היכן קונים

וגם המחיר

מה ההבדל?

האם זה אותו הדבר אם חותכים עם חותכנים _באיזו צורה שרוצים ושמים מקל, או שיש משהו שאני מפספסת והתבניות האלו עושות? סליחה על הניסוח...מקווה שהשאלה הובנה כהלכה. תודה רונית

התמונה היא של סוכריות שוקולד לא עוג

עוגיות ותבנית של סוכריות ושל עוגיות יש בתבליני הכפר כמו שמירבלי כתבה

t a l talim

New member
גם למרקייק הגיעו תבניות כאלה,

באותו מחיר אם אני לא טועה. אני מכינה בתבנית כזו עוגיות מבצק פריך (המתכון במאמרים), והילדים משוגעים על זה. רעיון להפעלה בימי הולדת- מכינים עוגיות כאלה, ונותנים לכל ילד עוגיה+ ממרח שוקולד+ ממתקים קטנים (עדשים, סוכריות קטנות וכו'). הילדים מורחים את העוגיה (ואת עצמם) בשוקולד, ומקשטים לבד בממתקים. פשוט להכנה, והילדים מ-א-ו-ש-ר-י-ם! (לא אמרתי עדיין, העוגיות שבתמונות שהעלתם יפהפיות)

yaeli m

New member
אפשר גם מתכון של שוקולד צ'יפס או

אחרים. יש גם הסברים שמצורפים לתבניות

למעלה