לדעתי,הבצק הזה מאד מתאים לעוגיות מזל
כיסוני שמרים מהירים ללא סוכר מקור: פירגה הבצק הוא משמרים-ללא התפחה – להכנה מיידית –ס"ה 37 קטנים הבצק אחרי האפיה מאד נימוח ועדין. מזכיר את עוגיות המזל.......... המתכון: לשים בקערה: 2\1 2 כוסות קמח רגיל כף שמרים יבשים 4\3 כוס שמן 2\1 כוס מים פושרים למלית מתוקה יש להוסיף שקית אחת של סוכרה דיאט למלית מלוחה יש להוסיף קורט מלח מליות שאני הכנתי: ריבה דיאט מעורבבת עם קינמון ואגוזים בתוספת חלבה ללא סוכר טחינה וסילאן מעורבבים עם צימוקים ושקדים נהדרים עם מליות מלוחות כמו: בשר,כבד,"פירה" עם בצל וכו'.. המליות כיד דמיונכם. לשים את הבצק ונותנים לו לנוח 2\1 שעה על השיש. הוא לא תופח. אני לשתי את הבצק באופה הלחם שלי עד שנפרד מהדפנות. כ-3 דקות. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. כל חלק מרדדים לעלה-כמעט ואין צורך בקמח—אפשר לרדד בלי. קורצים בכוס עיגולים. לכיסונים קטנים יש לקרוץ עם כוס רגילה. לכיסונים יותר גדולים אני קורצת עם קופסה של טונה נקייה. ממלאים במלית הרצויה, ומהדקים היטב היטב את הכיסונים, שלא יפתחו באפיה. אפיה בחום 175 כ-20 דקות. צבע חום בהיר. תהנו. בתמונה הכיסונים הקטנים על צלחת בקוטר 15 ס"מ. ממש קטנים. אפשר למרוח ביצה ולפזר שומשום תהנו