עוגיות לילדים!

shushlush

New member
עוגיות לילדים!

שלום!! נתקלתי במקרה בפורום שלכם וחשבתי לקבל את עצתכן... יש לי חניכת פרח בת 9 מקסימה ומתוקה ומאוד היפקאקטיבית שרציתי להכין איתה עוגיות כייפיות אני רוצה מתכון שייקח יחסית זמן, שיהיה פשוט, אבל יקח זמן, כי הילדה עושה כל דבר ברבע מהזמן שמוגדר לעשייה (חנוכייה שחשתי שתיקח לנו שעה לקשט ולהדביק לקח לה פחות מ10 דקות - והיא יצאה מושלמת!) אז אני לא רוצה שהפעילות תסתיים תוך רגע וחצי ההגבלה, יש לי רק טוסטר אובן (אומנם טוסטר ענק אבל בלי טורבו וכו) ואין לי קיצ'נאייד או מערבלים מתקדמים עם וו גיטרות וכו', רק בלנדר הכי פשוט להקצפת ביצים, כזה שלא יעמוד בערבול בצק... תודה רבה על כל הצעה!

אולי כדורי תמרים מעולים

כדורי תמרים מצרכים: חצי חבילת תמרים בואקום 1 כוס מלאה פצפופי אורז אופציה- קורט קינמון קוקוס לציפוי הכנה: לשים את התמרים עם פצפוצי האורז והקינמון (אפשר לחמם טיפה את התמרים אם העיסה קשה מדי) יוצרים כדורים קטנים מפזרים את הקוקוס על צלחת טובלים את הכדורים ומצפים מכל הכיוונים שומרים במקרר

shushlush

New member
זה נשמע מעולה!

אבל יותר בשבילי ופחות בשביל הילדה... שמכורה לסוכר וחטיפים ואין מצב שתראו אותה בלי סוכר כלשהו פירות וירקות זה איכס! ומכיוון שהחונכות שלי היא בנושא אחר לגמרי, ויש לי מללללללללללללא דברים על הראש עם הילדה, זה אחד הדברים שאני ממש לא מתכוונת לנסות לשנות... מישהו אחר? עם משהו פחות בריא? ושיותר ידבר למכורה לסוכר?

שירהק1

New member
יש לפירגה את הבצל הלבן

בצק ה פ ל א הלבן רב גיווני ומתאים למגוון גדול של עוגיות צורות או עוגיות ממולאות. בצק עדין ביותר ונימוח מאד (נשאר בצבע לבן זהוב גם אחרי האפיה) מהמחברת המשפחתית של פירגה מצרכים: חבילה חמאה/מרגרינה=200 גרם 1/4 כוס שמן קנולה 1/2 כוס מים מהברז 3 כפות סוכר 4 כוסות קמח (להתחיל ללוש עם פחות) שקית אבקת אפיה שקית סוכר וניל תמצית וניל אני לא יודעת להעביר קישור למתכון ספציפי אצלה אז סלחו לי.... בכל מקרה זה בצק שאפשר לעשות איתו הכל... אם רוצים עוגיות אז אני מוסיפה עוד 4 כפות סוכר לבצלק... לשה הכל ביד ומרדדת עם קמח. את יכולה לקנות כל מיני סוכריות - קטנות צבעוניות, אלו שנראות כמו פנינים, עדשים, מה שבא לך. ולעשות עוגיות בצורות עם חותכנים ולקשט..... אפשר לחלק את הבצק מראש לחצי ולהוסיף לאחד החצאים 2 כפות קקאו ואז לשלב את שני הבצקים יחד בעוגיות שחור לבן.

שירהק1

New member
אפשר גם כדורי שוקולד רגילים

לרסק פתי בר ולערבב עם קרם שוקולד פשוט... אם תרצי מתכון אין בעיה את הכדורים אפשר לעשות יחד ולצפות בכל מיני סוכריות וקוקוס.... אם את רוצה משהו מסובך יותר אפשר להמיס שוקולד חום ולבן (כל אחד בנפרד) ואחרי שהכדורים מוכנים לתקוע מקלות כמו של ארטיקים לכל אחד ולטבול בשוקולד המומס וישר לגלגל בסוכריות....

למעלה