עוגיות כרוכיות ומרובעיות

חמוטל

New member
עוגיות כרוכיות ומרובעיות

מבקשת מתכונים לעוגיות כרוכיות ומרובעיות, קלות להכנה ועם חיי מדף ארוכים, שניתן לשלוח עם חייל לצבא בתודה מראש
 

bali

New member
מנהל
מתכונים לעוגיות וכ

היי חמוטל, אני מצרפת פה לינקים למתכונים למאפים מהסוג שביקשת. יש עוד באתר פסטו שכתובתו:www.pesto.co.il. בהצלחה- ענבל.
 
מאפים ללובשי מדים

בראוניס של שלושה שוקולדים 125 גר` חמאה, חתוכה לקוביות 100 גר` שוקולד מריר, קצוץ 100 גר` שוקולד חלב, קצוץ 1/2 כוס דחוסה בסוכר חום בהיר (דמררה) 2 ביצים, טרופות קלות 1 כוס קמח 2/3 כוס נטיפי שוקולד לבן (או 150 גר` שוקולד לבן קצוץ גס) 1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים היטב תבנית ריבועית של 19 ס``מ, ומרפדים את הבסיס והצדדים בנייר אפייה. מניחים את החמאה , השוקולד המריר ושוקולד החלב, בקערה חסינת חום. מניחים את הקערה מעל סיר עם מעט מים רותחים, ומערבבים עד שמתקבלת תערבות אחידה וחלקה. מצננים למשך 2 דקות. 3. מערבבים את תערובת השוקולד עם יתרת המרכיבים ויוצקים לתבנית המוכנה. אופים במשך 30 דקות ומצננים בתבנית. 4. הופכים את ``העוגה`` למשטח עבודה, מסירים את הנייר וחותכים לריבועים שווים. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים. עוגיות של פירות, אגוזים ונטיפי שוקולד (25-30 יחידות) 125 גר` חמאה קצוצה 1/2 כוס דחוסה בסוכר חום בהיר (דמררה) 1 ביצה, טרופה קלות 11/2 כוסות קמח תופח 1/4 כוס קוואקר 1/2 כוס תמרים קצוצים 1/2 כוס פקאנים קלויים, קצוצים 1/2 כוס נטיפי שוקולד מריר 1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית תנור. 2. טורפים בקערה את החמאה, הסוכר והביצה- עד שמתקבלת תערובת אחידה. מערבבים היטב עם יתר המרכיבים. 3. יוצרים מהתערובת כדורים בנפח של כף שטוחה, מניחים בתבנית המשומנת- במרחק של 5 ס``מ זה מזה, ומשטחים קלות בעזרת מזלג מקומח. 4. אופים במשך 51 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות. משאירם בתבנית, במשך 5 דקות ומעבירים לרשת צינון. בראוניס קוקוס 100 גר` חמאה 100 גר` שוקולד מריר, קצוץ 1 1/2 כוסות דחוסות בסוכר חום בהיר (דמררה) 3/4 כוס מים 1/2 כוס קמח 1/4 כוס אבקת קקאו 1/2 כוס קוקוס טחון 2 ביצים, טרופות קלות 1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות. משמנים תבנית ריבועית של 23 ס``מ ומרפדים את תחתיתה ודפנותיה בנייר אפייה. 2. מניחים בסיר את החמאה, השוקולד הסוכר והמים. מערבבים מעל להבה בינונית וממסיסים בעדינות, עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה. 3. מנפים לקערה את הקמח והקקאו, מוסיפים את הקוקוס. טורפים פנימה את הביצים והשוקולד ויוצקים לתבנית המוכנה. 4. אופים במשך שעה, מצננים בתבנית וחותכים לריבועים. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.
 
למעלה