עוגה ליומולדת

meravido

New member
עוגה ליומולדת

חבר`ה, לפני יומיים ביקשתי מתכון לעוגת יומולדת שתפיל את החבר`ה מהעבודה ושכולם יביטו בי בהערצה כבכל שנה אבל אף אחד לא ענה לי :-( למעט Y.N. שנתן/ה לי מתכון לפאי פקאן (שבמקרה זו אחת העוגות האהובות עלי) ותודתי נתונה לו/ה. אז אני פונה שוב בבקשת עזרה ואני מבקשת מתכון לעוגת יומולדת מרשימה טעימה אך קלה להכנה. תודה לכולם מראש.

טורט שוקולד צ`יפס וקצפת

מצרכים לתבנית קציפית בקוטר 24-26: מצרכים ====== לבצק: 3 ביצים כוס סוכר 1/3 מיכל שמנת מתוקה או חצי כוס חלב כוס קמח כפית אבקת אפייה 50 גרם חמאה רכה 1/2 כפית מלח 1/2 חבילה שוקולד צ`יפס לקצפת: 1 חפיסת אינסטנט פודינג בטעם וניל 1 מיכל שמנת מתוקה 1 כוס חלב קר לקישוט: 100 גרם שוקולד חלב מגורר אופן ההכנה: ========== לבצק - מחממים את התנור לחום בינוני נמוך (160 מעלות) ומשמנים את התבנית. מקציפים את הסוכר והביצים כשתי דקות. מוסיפים את החמאה והשמנת וממשיכים להקציף במהירות איטית. מסננים לתוך הקערה קמח ואבקת אפייה, מוסיפים מלח וממשיכים לערבב עד שמתקבל בצק אחיד. מערבבים בעדינות את השוקולד צ`יפס ומעבירים לתבנית. אופים כ- 50 דקות או עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה. מפרידים את שולי התבנית הקפיצים ומצננים במקרר. לקצפת - מקציפים עפ``י ההוראות שעל הקופסה את אבקת אינסטנט הוניל, החלב והשמנת המתוקה. הרכבת העוגה - מחזירים את שולי התבנית הקפיצית, ממלאים את החלל שנותר בקצפת ומישרים בעזרת מרית את החלק העליון של העוגה. מקשטים בשוקולד חלב מגורר בעזרת קולפן ירקות. מאחסנים במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה. הערה: אפשר להקפיא את העוגה ולהפשיר כשעה לפני ההגשה

!! How much is in 1/2 a bag Help

As you know I have been enjoying your recipies from far away. But today I need help, when you say 1/2 chocolate chip bag. How much is in a bag? Thank you, I want to make the cake for tomorrow

נופר 30

New member
לפי מיטב זכרוני

שקית אחת היא 250 גרם אצלך את יכולה להשתמש במשהו כמו שתיים שלוש כוסות

למעלה