עוגה לבר מצווה

רחלהא

New member
עוגה לבר מצווה

מחפשת רעיונות לעוגת בר מצוה מפוסלת עם אלמנטים דתיים. יש רעיונות?

rachla

New member
עוגת ספר תורה שהכנתי

תיכנסי לגלריה שלי בשם rachla

רחלהא

New member
תודה על הרעיונות.

אבל רוצה משהו אחר, חוץ מספר תורה (מצד שני, מה כבר מתאים לבר מצוה???)

t a l talim

New member
אולי לשלב עם תחביבים או מאפיינים

של חתן המצווה? אולי להתייחס דווקא למה שקורה אחרי המסיבה, וקשור לדת (בהנחה שמדובר בילד דתי)

רחלהא

New member
היי טל, זו עוגה לבן דוד שלי

שהוא ילד שקט וטוב, ואומא שלו אומרת שהוא לא מתחבר לכדורסל, כדורגל וכו' ובכלל היא רוצה משהו עם אלמנט דתי.

רחלהא

New member
רחלה, ראיתי את עוגת בר המצוה

שעשית- פשוט מהמם!! אמנם זה ספר תורה, אבל משהו אחר לגמרי. אפשר לשאול כמה שאלות? האם העוגה מצופה בבצק סוכר? ממה עשוייפ הזילופים, מרויאל? והכי הכי חשוב- איך עשית את הסיומת של הבד (השוונצים האלו, לא יודעת את השם)? אשמח לשמוע טיפים. (אגב, יש לנו את אותו השם...)

אמית2

New member
אולי שילוב של תפילין וטלית?(בלי ספר

תורה) או עוגה בצורת כיפה?

רחלהא

New member
מפנה את השאלה למי שיודעת-

איך לדעתכן ניתן ליצור את הגדילים של ספר התורה (את השוונצים האלו בקצה) כמו שעשתה רחלה בעוגת בר מצוה שלה?

rachla

New member
לרחל אבי הכין לי את הגדילים מקלקר

עגול וקרשים עגולים שציפיתי אותם בבצק סוכר ואת הפרנזים הכנתי מרואיל בזילוף ומצרפת לך בהמשך עוגה לבר מצוה שהכנתי לא מקושטת מי יודע מה בגלל שהייתי מאוד חולה הנחתי מעליה כיפה אולי תקבלי מזה השראה

רחלהא

New member
רחלה תודה. פרנזים זו המילה שחיפשתי

אבל לא הבנתי את ההסבר שלך. האם עשית פס פס? ואיך אפשר לסיים את הזילוף של הרויאל כך שהפרנזים יצאו באותו אורך?

rachla

New member
פרנזים

אכן עשיתי פס פס וזילפתי לפי הין וגם לפי הפס הראשון השני וכך הלאה ואם תגדילי את התמונה שלי תיראי שזה לא כל כך ישר את העוגה לקחתי מהחוברת של ווילטון של שנת 1996 וכרגע הסתכלתי בתמונה שבחוברת והפרנזים כלל לא ישרים כך שזה בסדר לא להילחץ אם תירצי אסרוק את התמונה מהחוברת ואשלח לך רק תודיעי לי

רחלהא

New member
רחלה תודה רבה על התשובות!!

האמת, לא נראה לי שאצליח לעשות את זה, אבל אני בטח אנסה. שפוט הם גם עומדים באוויר וזה די מסבך אותי.

למעלה