עוגה לבית הספר

עוגה לבית הספר

אני זקוקה לעזרתכן.... בדרך כלל אני אופה לבית ספר (בנסיבות יום הולדת / חגיגות) את העוגה הכושית של קרין גורן - הילדים / מבוגרים מתים עליה. אבל בא לי לשנות קצת אני מבקשת את עזרתכן בעוגה : -שילדים יאהבו כמובן - תהיה פשוטה להכנה -לא נדרש קירור (כי אין בכתה) -תספיק ל35 ילדים תודה מקרב לב

bigjack

New member
בבקשה עוגה מאד קלה

שקוצרת המון הצלחות.....הכנתי אותה השבוע למדורה של הכיתה של הבן.....וההורים סיפרו לילדים שהיא "חריפה" כדי שיוכלו לאכול אותה לבד
אני משדרג אותה ע"י הוספת שוקולד צ'יפס חום ולבן ומפזר בהגשה אבקת סוכר. הובא ע"י רקדנית הרוח אז ככה: ילדה חמודה אחת מ"החדר של חני" הביאה את המתכון הזה, אימצתי ויצא מוצלח. לשיפוטכם. עוגה לקפה קלי קלות: 2 כוסות קמח תופח 1 כוס סוכר מעט תמצית וניל 1 סוכר וניל 1 כוס שמן 5 ביצים שלמות. אגוזים קצוצים (לא חובה, אני הוספתי.) סירופ מייפל/ שוקולד אופן הכנה: לבחוש היטב את כל החומרים חוץ מהמייפל. לשפוך לתבנית משומנת בקוטר 22-24 ס"מ או 2-3 תבניות אינגליש קייק מעל הבלילה לשפוך בנדיבות סירופ מייפל/שוקולד ולערבב כמה פעמים כמו עוגת שיש 40 דקות אפייה

bigjack

New member
אני ממש לא מודד../images/Emo9.gif

רק שופך במעגלים על העוגה ואז מערבב קלות עם קיסם או שיפוד עץ.

ruthi226

New member
שאלה לצחי בקשר לעוגה

הכנתי אותה והבלילה נראתה לי סמיכה מדי. הוספתי כשלושת רבעי כוס חלב ועדיין היא יצאה די יבשה, האם לא שכחת את הנוזלים בעוגה? תודה על תשובתך כי היא אכן קלה להכנה וגם די טעימה, אבל די יבשה.

bigjack

New member
לא יודע מה הסיבה

הכנתי אותה כבר 5 פעמים ותמיד היא הצליחה היא לא רטובה במיוחד אבל די אוורירית ולא כבדה אני אופה אותה בתבנית עם חור באמצע (כמו סיר פלא) וממש אין נוזלים בתוכה חוץ מהשמן והביצים.

sharon30v

New member
../images/Emo41.gifעוגת שוקלד מעולללהההה וקלה להכנה

עוגת שוקלד מעולללהההה וקלה להכנה עוגת שוקלד מעולללהההה מאת: sharon30vו רוצה להמליץ על עוגת שוקולד סופנית, את המתכון קיבלתי מחברה, העוגה נאפתה על-ידי מספר פעמים והיא פשוט סופנית וקלה להכנה: המצרכים: 2 כוסות חלב 2 וחצי כוסות קמח תופח (חב' קטנה) 1 וחצי כוס שמן 2 וחצי כוסות סוכר 4 ביצים 5 כפות קקאו 1 כף שוקולית 1 שקית סוכר וניל (אפשר להוסיף גם תמצית וניל טהור) לערבב הכל ביחד, לשמן תבנית חד פעמית גדולה ולתנור בחום 170 מעלות לכ- 3/4 שעה. לציפוי 2 חב' שוקולד מריר 1 שמנת מתוקה להמיס בבן מארי, אני ממיסה את השוקולד במקרו ואז מערבבת פנימה את השמנת המתוקה. למרוח על העוגה...ולזלול ניתן גם לחמם פרוסת עוגה ל10 שניות במיקרו ולהנות. העוגה מתאימה מאוד לילדים ולימי הולדת! בתיאבון, שרונה

ליאתפ29

New member
../images/Emo91.gif

עוגת מייפל החומרים: 3 ביצים 3 שקיות סוכר וניל 1 שמנת חמוצה 1.25 כוס קמח תופח 1.25 כוס סוכר חצי כוס שמן אופן ההכנה: מערבבים היטב את כל החומרים ושופכים את התערובת לשתי תבניות אנגליש קייק משומנות. מפזרים מעל קנמון ואגוזים קצוצים ואופים 30-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ סבה יוצא יבש. בעודה רותחת לשפוך מעל בנדיבות סירופ מייפל עד שנספג.

ליאתפ29

New member
ועוד ../images/Emo91.gif

עוגת שיש תפוז - ניקי ב מצרכים: 3 ביצים מופרדות 300 ג כוס סוכר (כוס וחצי) 210 ג' קמח תופח (כוס וחצי) קורט מלח חצי כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים 1 כף גדושה שוקולית אופן ההכנה: להקציף את הביצים עם הסוכר להוסיף חלמונים אחד אחד. להוסיף את המיץ תפוזים. חצי מהקמח ואת המלח. להוסיף את השמן ואת שארית הקמח. להוציא שליש מהבלילה לקערה נפרדת להוסיף את השוקולית לערבב לתערובת אחידה. לשפוך את התערובת הלבנה לתבנית,להוסיף את תערובת השוקולד, לערבב מעט בשביל יצירת צורות. חום בינוני - 45 דקות הערות: תבנית 24

למעלה