עוגה בצורת לב

שניפית

New member
עוגה בצורת לב

שלום אני בדרך כלל סמויה אבל רציתי להתייעץ איתכן כל שבוע בגן אמא אחרת מביאה עוגה שקשורה לנשא הנלמד השבוע, הפעם זה תורי בנושא של המשפחה. הגננת הציעה לי לעשות עוגה בצורת לב והבן שלי ממש התלהב מהרעיון, הייתי רוצה להוסיף ללב איזה קישוט או משהו מיוחד שאוכל לקשט יחד עם הבן שלי (בן שנתיים) יש רעיונות?

הנה עוגת שוקולד מדהימה

עוגת שוקולד משובחת בצורת לב, http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2209980 הקישוטים הם מינימאליים פה, סוכריות מיוחדות ששמתי צבעוניים, אך את יכולה לכתוב עם קרם, את יכולה לקשט בציור שהוא אוהב... או בוודאי סוכריות שוקולד או סוכריות צבעוניים מיוחדים...
בהצלחה, יום משפחה מקסים, רותי

בבקשה, עוגת שוקולד משובחת

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2209980 עוגת שוקולד עם ריצ' קפה מצרכים: 3 ביצים 3/4 כוס שמן 1 כוס ריצ' לקפה 1 וחצי כוסות קמח 1 אבקת אפיה 2 שקיות סוכר וניל 1 כוס סוכר 3 כפות קקאו 3 כפות אינסטנט פודינג וניל (1 כף נס קפה) לציפוי: 2 חפיסות שוקולד מריר 1 שמנת מתוקה ריצ' פרווה אופן ההכנה: בקערה נפרדת יש לערבב את כל המרכיבים היבשים יחדיו. (הקמח, א.אפיה, קקאו, נס קפה והפודינג) בקערה יש לערבב את הביצים, השמן, הסוכר, הוניל והריצ' לקפה לבלילה אחידה. בהדרגה יש לשלב את המרכיבים היבשים עם הבלילה לתערובת חלקה. לתוך תבנית משומנת יש ליצוק התערובת. לאפות 180 מעלות כשעה. עד שקיסם יוצא נקי ויבש. לאחר שהעוגה יצאה מהתנור והתקררה יש להמיס השוקולד עם השמנת ל"גנאש". לצפות את העוגה עם ציפוי הגנאש ולקרר, אפשר לקשט עם סוכריות או קוקוס לאחר שהציפוי התקרר. יש לשמור העוגה במקרר.
בהצלחה, רותי

שניפית

New member
וואו

לא הייתה לי תבנית בצורת לב אז עשיתי בתבנית עגולה וחתכתי בצורת לב, זה נתן לי הזדמנות לטעום את העוגה ופשוט וואו!!! תודה רבה וחג משפחה שמח לכולם

YULI9

New member
רעיון לקישוט

לצייר או ליצור משפחה על העוגה- אמא, אבא, ילדים, כלב וכד'. ניתן להשתמש בבובות קטנות כמו של פליימוביל. החיסרון ברעיון הוא שכיום יש די הרבה משפחות שלא בדיוק מתאימות לסטריאוטיפ של אימא - אבא וכו', אז צריך לבדוק אם זה פוליטיקלי קורקט בגן של הילד.

daimond1

New member
אפשר לצפות בקצפת או שוקולד מומס

עם סוכריות או בצק סוכר ולעשות צורות עם חותכן עוגיות ולהדביק על הבצק.

למעלה