עובש בכביסה

רעיה30

New member
עובש בכביסה

היי יש לי שאלה, ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני שומרת בגדים בסל כביסה לפעמים מספר ימים עד שאני מכבסת את הבגד. הרבה פעמים אחרי שאני מכבסת אני מוצאת כתמי עובש על הבגדים שלא יורדים. יש למישהו מושג איך מונעים את הכתמים? וגם האם ניתן להסיר אותם (לא יורד באוקסיג'ן).

נועית10

New member
יש מצב שהסל כביסה שלך אטום לגמרי?

או נמצא ליד מים ומים נוגעים בבגדים? יש ברז בקרבת הסל כביסה ואולי מים נטזים מהברז לעבר הבגדים כשפותחים את הברז? לדעתי אלו שתי האפשרויות: סל כביסה אטום לגמרי ומים. לגבי הסרת הכתמים נסי להסיר באמצעות "סנו קל" למרוח ישירות על הכתם ולהכניס למכונה.

SILIVAS

New member
את שמה בגדים רטובים או לחים

בסל כביסה? או לחילופין לא מוציאה את הכביסה מיד אחרי שהמכונה סיימה? כי 2 האופציות יכולות לגרום לעובש

maybesure

New member
או שסל הכביסה ממוקם במקלחת לחה?

לדאוג שהסל והכביסה שבתכו יהיו במקום מאוורר היטב, לדאוג שבגדים יוכנסו יבשים לסל (במיוחד מגבות ומגבות מטבח! הם המוקד ללחות ששוכבת ולא מתייבשת). אצלי יש בגדים שתקועים בסל לפעמים שבוע או יותר עד שמזדמנת כביסה מתאימה להם בצבע, אבל מגבות מטבח שמגיעות רטובות למרפסת הכביסה - הרגלתי את כולם להניח על מכסה הסל, או לתלות על הסולם שבסמוך לו. בשום אופן לא להליך אותן רטובות פנימה. להסיר כתמי עובש מטקסטיל - בלתי אפשרי.

העובש נוצר כי יש רטיבות

או שיש מעט מים בסל הכביסה, או המגבות / בגדים אחרים - לחים, ומכאן העובש. יש לייבש היטב את הבגדים לפני שזורקים לסל הכביסה, או לחילופין לתת לבגדים עם לחות/רטיבות - עדיפות עליונה.

רעיה30

New member
תודה על העצות שלכן...

נראה לי שזה באמת בגלל סמרטוטים לחים שאני זורקת לסל. ננסה להפסיק עם הרגל זה ונראה האם יהיה שיפור

למעלה