"עובר" *******עירום*********

"עובר" *******עירום*********

צולם באזור ים המלח. עובד PS. אשמח לשמוע תגובות מכל הסוגים.....

10101

New member
לא עובר. שמיים "מלוכלכים"

קומפוזיציה מלחיצה שהיא היפך גמור לעובר שחם ונעים לו, ועבודת PS לא מתאימה. מסגרת צפה היא פירוטכניקה שלא הולכם טוב לטעמי עם טבע מדברי פשוט ותום של עובר.

שמיים "מלוכלכים" ??

תודה על ההערה, אבל הסבר..... מה עם השמיים, ולמה הקומפוזיציה מלחיצה? "העובר" אינו ממרוכז.

10101

New member
מאחר ואני מעריך את היכולת שלך

שמבוטאת בחתימה, קרי עיבוד התמונה, התייחסתי בהערה גם לעיבוד. התמונה כולה מלאה בכתמים ורודים וזה בא לידי ביטוי בשמיים בעיקר מאחר והם בצבע אחיד ובהיר. כתמים ורודים הם "מחלה" של משחק גוונים ב PS. כהות למטה עם דמות שכאילו נופלת כלפי מטה, מלחיץ. רצית עובר בסביבה שהכל בה: רך, תמים, נעים, רטוב, חם... (כולנו צרחנו בכעס כשהוציאו אותנו מבטן אימנו), והצגת כהות, לחץ, תחושת קור שנובעת מעירום חשוף ועננים, והנפילה כלפי האיזור הלחוץ והסגור. אז אסכם את הערותי: 1. עבודת PS או פיתוח סרט בעייתיים. 2. קומפוזיציה שמתאימה לאווירה של נכאות נפש ולא עובר בבטן. אני מקווה שהסברתי באופן ברור.

ok עכשיו אתה קצת יותר ברור...

ראשית תודה על התגובה. "הליכלוך הדיגיטלי" אכן קיים. בהדפסה הוא לא יהיה מן הסתם. מה שמעניין אותי באמת זה דווקא הקשר שעשית בין השם שנתתי לתמונה, לאסוציאציה על עובר אמיתי. פה כנראה נפלתי - זו לא הייתה כוונתי בכלל. כלומר, אתה באת והסתכלת על תמונה "מתוך" השם שלה. כשאני בכלל התכוונתי למשהו אחר. למדתי פה לקח חשוב. שם התמונה הוא מרכיב ביצירה הכללית.הוא משפיע על הצופה יותר ממה שחשבתי קודם לכן. בברכה

10101

New member
רק מהשם אני יכול להסיק מה רצית

להביע. אם היית יכול לשנות את כותרת הצילום, מה היית כותב ?

תחושת "ההסתגרות" מועברת באופן מאוד

חזק. מעין ניסיון של הדוגמנית להמלט מהמרחב אל הפינה החשוכה והאינטימית. מאוד מיוחד לדעתי

orinu

New member
you got my vote

לי התנוחה נראית יותר מיוסרת מעוברית וזה משתלב מצוין אם העצמה של המדבר אהבתי מאוד.

verti

New member
יפה מאוד

במבט ראשון הסלעים בחזית גונבים את הפוקוס. אח"כ מגלים שיש אישה מכודררת לפניהם. זה יוצר מוטיב בו עין הצופה, ככדרור גוף האישה, מקפצת בין הסלעים לגוף העירום שלפניהם. יפה גם שלא התקרבת יתר על המידה עם עדשה רחבת-זווית כדי לא לעוות את הגוף. עומק השדה מצויין. יש רק לפתור את בעיית הרעש כמו שכבר העירו (ממליץ על Neat Image) ורטי.

לוריי

New member
נורא נורא התחברתי לתמונה

לא יודעת למה בחרתי לפתוח אותה (אולי בגלל הכותרת) ואני שמחה שכך.. פשוט בהיתי בה במשך שתי דקות שלמות בלי לשים לב מהתענינות.. אהבתי!

Max California

New member
___

מאוד אהבתי , העדשה מוסיפה המון , כל התמונה מרגישה כאילו היא בורחת אחורה מהעתיד , הדוגמנית מצטיירת לי יותר כסלע מקרי , חלוקה מעניינת של השמיים והשטח. תמונה מעולה. אהבתי.

למעלה