בשנים האחרונות אני בגולן בחבילה זולה (פחות מ 100 ש"ח) לשלושה קווים אבל קיבלתי הודעה כי המבצע הסתיים ואני מחפש ספק אחר לחיבור שחשוב לי שהמחיר ישאר קבוע בלי כל המשחקים של מבצעים.
ההצעה שניראת לי היא מאקספון
-דור5-
34.9 מחיר קבוע!
גלישה בארץ ללא הגבלה
5000 דקות שיחה 5000 הסמס
1 גיגה חינם בחול (במבחר יעדים)
ישנה אפשרות למחיר זול יותר אם לוקחים חבילה של דור 4
בשיחה עם ספקי שירות אחרים עלו מספר נקודות:
-מה המשמעות של דור 5 למשתמש רגיל? משתמש באינטרנט הטלפוני בעיקר לניווט/מוזיקה/פודקאסטים ולא הרבה יותר מזה.
-חלק אמרו כי בשנה הקרובה דור 4 כבר לא יהיה בשימוש, זה יכול להיות? חשבתי כי הרבה טלפונים בארץ לא תומכים בדור 5.
-האם יש בעיה עם מפעיל ווירטואלי? ממה שאמר לי נציג מאחת מהחברות הגדולות (שמעניקה את שירוי הטלפון/רשת למפעילים ווירטואלים) העדיפות והאיכות שמוקצים למפעילים הווירטואלים נמוכים יותר מאלה של החברה המקורית. זה נכון או שהוא סתם ניסה להפחיד אותי...
ההצעה שניראת לי היא מאקספון
-דור5-
34.9 מחיר קבוע!
גלישה בארץ ללא הגבלה
5000 דקות שיחה 5000 הסמס
1 גיגה חינם בחול (במבחר יעדים)
ישנה אפשרות למחיר זול יותר אם לוקחים חבילה של דור 4
בשיחה עם ספקי שירות אחרים עלו מספר נקודות:
-מה המשמעות של דור 5 למשתמש רגיל? משתמש באינטרנט הטלפוני בעיקר לניווט/מוזיקה/פודקאסטים ולא הרבה יותר מזה.
-חלק אמרו כי בשנה הקרובה דור 4 כבר לא יהיה בשימוש, זה יכול להיות? חשבתי כי הרבה טלפונים בארץ לא תומכים בדור 5.
-האם יש בעיה עם מפעיל ווירטואלי? ממה שאמר לי נציג מאחת מהחברות הגדולות (שמעניקה את שירוי הטלפון/רשת למפעילים ווירטואלים) העדיפות והאיכות שמוקצים למפעילים הווירטואלים נמוכים יותר מאלה של החברה המקורית. זה נכון או שהוא סתם ניסה להפחיד אותי...