עוברת לסן דייגו

matron

New member
עוברת לסן דייגו

היי.. אני בת 15 ועוברת שנה הבאה לסן דייגו בקליפורניה. יש מישהו פה מסן דייגו?

kit k@t

New member
you really don't have to write

me back in english... SD, is nice. there is way more things to do then here in Oceanside... People in Cali have mostly been very nice to me, so don't worry. just don't live feeling ur better then everyone, and you'll be fine. G'luck kat

ברוכה הבאה!!

matron

New member
../images/Emo10.gifאני מזה מפחדת...

אני ממש מפחדת להיות בסן דייגו.. אני אהיה בבית ספר רגיל- לא יהודי, איך אני אתקבל שם? אני לא דוברת אנגלית...
וכשאני אהיה שם, אני אהיה בכיתה י', ויהיה חומר יותר מסובך- איך אני אבין מה המורה אומרת בשיעור?.. מי שמבין אותי פליז תסבירו לי איך אני יכולה להתקבל שם...

אל נא לפחד =)

אנגלית תלמדי מהר מאוד, ובטח גם ספרדית
תתחילי לקרוא קצת באנגלית והכל יהיה בסדר. תתקבלי בדיוק כמו שאת רוצה להתקבל, ז"א, כמו שאת תתייחסי לכיתה שלך היא תתייחס אליך ! אז הכל בשליטתך (איזה כיף, הא?) ויהיה בסדר גמור! ואם לא, קאט תעזור לך, היא אמנית לחימה דגולה!

eynav16

New member
גם אני לא לומדת בבי"ס יהודי....

אני לומדת בבי"ס מקומי אבל פרטי...ווגם אני לא ידעתי מילה בפורטוגזית לפני שהגעתי לפה... עכשיו ואני קצת יותר מבינה אבל עוד לא מדברת... אני לא יודעת אפילו למה.. את בטוח יודעת קצת אנגלית ? לא למדת בבי"ס? יהיה בסדר

את לא חייבת לדעת ממש אנגלית

מספיק שתדעי טיפה. ואני מניחה שאת יודעת,הרי לומדים את זה מהיסודי. בכל מקרה,המון בהצלחה תבואי בגישה חיובית ויהיה בסדר [חח מה אני מדברת,אני צריכה להפנים את זה בעצמי!!]

sam66

New member
איך?

עם מי את עוברת?כי גם אני רוצה שנה הבאה לעבור ללמוד את יב בחול...

matron

New member
אני עוברת לשנתיים

אני עוברת משנה הבאה לשנתיים בסן דייגו עם המשפחה שלי בגלל עבודה של ההורים שלי ושנה הבאה אני בכיתה יוד.

למעלה