עוברת ללונדון...

Lady 25

New member
עוברת ללונדון...

היי, אני עוברת עוד חודשיים בערך ללונדון (יש לי ויזת עבודה). אני צריכה לגור באזור מערב, צפון או צפון-מערב לונדון. אמרו לי שWEST HAMPSTEAD הוא מקום מומלץ, ומלא בצעירים. אשמח לדעתכם בנידון. ובנוסף, אני לא רוצה לגור לבד, אני רוצה לגור עם שותפים, האם זה מקובל? ואיך מוצאים? תודה רבה מראש!

TrigATUSA

New member
שותפים זה מאוד מקובל

ואפילו כורח המציאות לאנשים רבים בגלל יוקר השכירות GUMTREE הוא מקור טוב לשותפים

Lady 25

New member
תודה על התשובה, עוד כמה שאלות אם אפשר

כמה שאלות שעלו לי בראש: 1. האם אני צריכה להראות מסמכים כלשהם לבעל הדירה? 2. האם הם מבקשים בד"כ תשלום מראש? (חודש ראשון ואחרון למשל) 3. מהו הסכום הממוצע לחדר בדירה באזורים שציינתי? (מערב, צפון וצפון-מערב לונדון) 4. האם יש דברים חשובים שצריכים להיות בחוזה/דירה ואני צריכה לשים לב שהם קיימים? 5. אני מעדיפה דירה שהיא כבר מרוהטת, האם זה קיים/אפשרי?

גוזליה

New member
כמה תשובות.

1. כן. הוכחה על חשבון בנק, יש בעלי בית שיבקשו ממליצים. 2. תלוי, בד"כ כן. 3. האזורים שציינת כלכך גדולים וכלכך שונים האחד מהשני, וכך גם ההבדלים במחירים. את מוזמנת להכנס להודעות הנבחרות של הפורום- יש שם מספר קישורים לאתרי נדל"ן וכן קישור לUPMYSTREET- אתר שנותן מידע (מהימן פחות או יותר) על החיים בשכונות השונות. ממליצה להכנס גם לJUST LANDED ולשאול שם לגבי איזורים מומלצים. 4. מי אחראי במקרי תקלות, כמה הודעה מראש יש (אם בכלל), האם ההתעסקות היא מול בעל הבית או מול חברת הנדל"ן, זה מה שעולה לי כרגע לראש, בטח יהיו לאחרים עוד תובנות. 5. זה מאוד מקובל פה (קצת יותר קשה להשיג דירה לא מרוהטת, אם להודות על האמת).

Lady 25

New member
אז אני אשאל את זה אחרת-

האם ניתן למצוא חדר סביר (הן מבחינת הגודל, והן מבחינת איכות הדירה- לא טחובה, הרוסה וכו'...) בדירה הממוקמת באזור טוב ובטוח. בסביבות ה300-400 יורו לחודש? ותודה רבה על התשובות!

TrigATUSA

New member
לא

חדר יעלה לך בטווח של 400 ל 800 פאונד כאשר 400 זה יהיה או בבית מוזנח עם המוני שותפים או רחוק מאוד מהתחתית או רחוק מאוד ממרכז לונדון או בשכונה גרועה 800 זה יכול להיות שכונה טובה או עם שירותים ומקלחת פרטיים אני לא חושב שזה מאוד ריאליסטי לקוות מצוא משהו נחמד בפחות מ 600 כל המחירים הנ"ל לא כוללים COUNCIL TAX ושאר חשבונות

למעלה