עוברת לאיטליה- לימודים עבודה, דירות

קבלת ויזה לאיטליה עם דרכון ירדני

מישהו יודע מה צריך ישראלי בעל דרכון ירדני כדי שיוכל להיכנס לאיטליה ולקבל ויזה? או ויזת תייר או כל ויזה אחרת? אשמח לפרטים.

Nobilis

New member
תשובה

עניתי לך בפורום ישראלים באירופה. בתמצית - אם יש לו דרכון ירדני בלבד (ולא ישראלי) הוא זקוק לויזה. לפרטים - פני לשגרירות איטליה.

TrigATUSA

New member
ושוב אני לא יכול להתאפק ולשאול

איך ישראלי יכול להיות בעל דרכון ירדני? האם 'ישראלי' אינו מוגדר בזה שהוא מחזיק דרכון ישראלי?

TrigATUSA

New member
מר מנהל,איזו חביבות

נשאלה שאלה עם סתירה פנימית מה שמעלה את ההשערה התמימה שחלה טעות בשאלה, ועל כן קושי לענות לה אז בבקשה לקחת כדור ולהירגע

Nobilis

New member
פירוש רש"י למנהל

אני מניח שמה שכיוון אליו המנהל הוא שאין קושי לענות לשאלה גם ללא המידע הזה (בסגנון - "אם יש גם דרכון ישראלי - אינו צריך ויזה ונכנס עם הישראלי, ואם אין דרכון ישראלי - צריך ויזה ועליו לברר בשגרירות"), ולפיכך השאלה נראתה לו חטטנית.

עוברת לאיטליה- לימודים עבודה, דירות

שלום! אני עוברת לאיטליה בעוד כחודש. יש לי כמה שאלות למבינים בכך: 1. מישהו נמצא או מכיר ת ביה"ס L.A.B.A (Libera academia di belle arti, שם אני הולכת ללמוד בפירנצה, הבית ספר הראשי הוא בברשה. 2. אני שוקלת כמה זמן מראש כדאי לי לבוא? האם לחפש דירה כאשר אגיע לשם, או לסגור דירה מפה? מה ההמלצות שלכם? 3. קיבלתי ויזת שנגן ורציתי לדעת האם אפשר לעבוד באיטליה בזמן הלימודים? אשמח על כל עזרה וטיפ!

למעלה