עוברת יבשת

pachanga

New member
עוברת יבשת../images/Emo6.gif

לא תאמינו לא הספקתי לנחות בארץ מצאתי עבודה ואני חוזרת אחרי סוכות לניו יורק בעזרת השם, עם ויזת עבודה והכל מסודר סידרתי את זה שאני מתארחת אצל אח של שכן שלי שאירח אותי ממש נהדר בשבוע שהייתי בניו יורק עד שאני ישכיר לי דירה...... ושאלה היא כזו? איך אני מוצאת דירה? מה המחירים שם (כן כן שמעתי שזה מאוד יקר) אבל לא אכפת לי להשכיר דירה עם מישהי... אני אהיה בברוקלין אני לא יודעת אם על ההתחלה אני יעבור למנהטן כי היא באמת יקרה גם בשכירות ובהכל... אז אם תוכלו לתת לי טיפים... אגב סאן פרנסיסיקו מאוד יקרה יחסית לניו יורק במה שאני ראיתי אבל בסיגריות לא
תודה

pachanga

New member
כן ממש אחלה../images/Emo45.gif

איך שהכל מסתדר לי אחרי שראיתי שלא ממש הסתדר לי להשאר בסאן פרנסיסקו
אבל הכל קרה בשבוע שהייתי בניו יורק, אני ישר מתרגלת למקום חדש ולאנשים חדשים שקל לי להתחבר לכל בן אדם בגלל זה רצו שאני אחזור
ואתה זוכר עד כמה דאגתי לחזור לארץ.... זה נורא ואיום כל החברות שלי מובטלות מפחיד

ndtola

New member
No Brokers

פאצ´י ברוך הבא Big Apple
אין, פשוט אין כמו NYC
כאמור, ביום חמישי אני עושה את המסע בכיון הפוך תנסי לחפש דירות ב-LOOTUSA.COM המודעות בליBOLD הן ללא מתווכים ותוכלי לחסוך הרבה כסף. השותף המקסים שלי מחפש שותפה אבל עוד אין לו דירה, כי את שלנו מכרו...

drunkrdpathway

New member
מזל טוב פאצ´, הצלחת.

את רואה.צריך רק לרצות וגם קצת מזל. ואלה איך אני מקנאה בך. ניו-יורק... אם תרצי טיפים אני פה.

|מזלטוב| איזה יופי

ספרי קצת איפה מצאת עבודה ומה ומו ומי, ובכל אופן שיהיה המון בהצלחה!

pachanga

New member
יש לי כמה הצעות....

אבל אני לא יכולה ובטח לא כאן, העיקר שאני חוזרת לשם, ומבטיחה לעדכן

pachanga

New member
אני לא יכולה....

לפרט ולפרסם כאן, שכחתי לסיים את המשפט
מישהו יודע אולי אם אתרים ישראלים שמחפשים שם דירות? האתר שנתנו לי לא ברור לי כל כך...

suhov

New member
2 אתרים לחיפוש דירות

אני גם כן עובר לגור ולעבוד בניו יורק עוד מספר שבועות, שבוע הבא טס לשם לטיול קצר לפני התחלת העבודה. דירת סטודיו או דירת חדר+סלון עולה באזור 1000$-1500$, תלוי במיקום, יש כמובן יקרים יותר ויש זולים יותר. 2 אתרים טובים מאוד שמצאתי דרכם דירה: http://www.aprilslist.com/HousingAvailable/List.asp http://newyork.craigslist.org/apa רוני.

Gefen

New member
מזל טוב כפרהההה../images/Emo140.gif

יווו.... אני כל כך שמחה בשבילך מתוקתי... לפעמים החיים מפתיעים ונותנים לנו ככה במתנה הפתעות בדרך.. ניו יורק פשוט מדהימההה אין לי הרבה מילים, אני אפילו ככה טיפטיפה מקנאה על ההזדמנות שיש לך לחיות בעיר המדהימה הזאת.... חוץ מזה יש לי חבר טוב במנהטן ואני אשמח לקשר בינכם, אני בטוחה שתהני מחברתו ותוכלי להיעזר בו. חוץ מזה עד מתי את בארץ?? ואיפה בארץ? אני בירושלים אשמח אם תצרי קשר ומי יודע אולי אפילו נפגש..? בכל מקרה שיהיה לך הרבה בהצלחה... שמחה לדעת שבסוף הכל הסתדר לך
גפן

למעלה