עוברת דירה
...

עוברת דירה../images/Emo82.gif...

טוב מסע העברות סוגר מעגל כבר כמה שנים שאני שוכרת ומשכירה את דירתי דירה קטנה שנקנתה לאחר הגירושים שלאחר שנים שהילדים גדלו והרכוש לא נכנס ולא היה לנו נוח ומרווח החלטתי להשכיר ושכור היום ילדיי בקושי בבית והמצב הכלכלי שלי דוחק החלטתי לשוב למקורות עברתי כבר מס' פעמים ודווקא לא מתלוננת אוהבת את הגיוון וההתחדשות אך הפעם למען האמת קצת עם עצב חבוי זהו גדלו הילדים הפכו לעצמאים אחד בצבא בא פעם בשבועיים השני לומד בא והולך מתארגן לנסיעה לאנגולה לשניהם חברות שאם יש להם זמן פנוי מן הסתם הם איתן ואני... חוזרת למקורות לביתי הקטן אך גם ככה שמח וחם והבעיתיות בהעברה ולאריזות
מה עושה עם כל הרכוש הרב שצברתי תוהה מה עלי לעשות בהרבה רכוש שלא יהיה בביתי הקט מקום חייבת לציין שבכל השנים לעולם לא נעזרתי על ידי משפחתי וחבריי תמיד תמיד הסתדרתי ממש לבד אולי לא ידעתי לבקש אולי לא רציתי להראות חולשה אולי כי חששת לקבל סירובים אולי ובמיוחד לא רציתי להטריד אך הפעםםםםםם נאנסת על ידי חבריי הם אלו שמזיזים לי הדברים ומניעים אותי לפעול וליישם
אחד כבר ארגן כמות של קרטונים
היום יגיע לסתום חורים לצבוע ולסדר דברים
אחד יביא איתו פועל לטפל בחשמל וקידוחים
אחת כבר התחילה לארוז איתי כמה כיף שלו לא הייתי בעבר פתוחה אך תמיד תמיד ידעתי שיש לי חברים טובים ויחודיים עם נשמה טובה ממש מלאכים תודה לכם חברים יקרים

שיהיה בהצלחה..

וחושבת לעשות את אותו המעשה.. לעבור למקום קטן יותר.. את השאר..מה שלא ממש אוהבת או צריך..הולכת לתרום.. והחברים? יש כאלו שהם נדירים רק מלפני שנים שנים..ובהם יש אמון. אשרייך.

יערית

New member
בהצלחה אילנה

ומה באמת ניתן לעשות עם רכוש מיותר שלא יהיה לו מקום במקום קטן? לעשות ניפוי מה כדאי ומה לא?מה שווה ומה כבר ישן מידי? ולתרום או למכור לאלתיזאכן-אני בעד לתרום כך עשיתי ועושה בכל פעם. לגבי ההרגשה שלך,זה צעד לא קל לעבור בחזרה למשהו קטן משהורגלנו,אבל מניסיון אומרת לך ,שכל דירה הכי פיצפונת יכולה להיות הפינה החמה שלך..ואצלך היא רק שלך וזה לכשעצמו הרבה!

למעלה