עוברת אורח...

Nos Nos

New member
עוברת אורח...

יצא לי להיכנס לכאן ביומיים האחרונים וסתם ענייין אותי.... מה הגיל הממצוע כאן? זמן היכרות עם "בון ג'ובי"? האם "בון ג'ובי" זאת להקה מאוד מוכרת בארץ? כי בשנים האחרונות לא ממש שומעים עליהם אלא אם כן מחפשים לשמוע. אני מכירה ואוהדת את "בון ג'ובי" משנת 1992 בוא נקרא לזה אהבה ממבט ראשון וסתם עניין אותי האם יש אנשים "מדורי" שנשארו "נאמנים".

LIRONSH100

New member
אז ככה......

אז ממוצע הגיל פה זה בעיה להגיד.. הכי קטנה היא בת 14 (וחצי- בסדר מור.. (בטח סטפ גם מנכג'סת לג'ון עם הוחצי הזה..) ויש את שלי שהיא פעם ב... נמצאת פה (בעצם כבר הרבה זמןשהיא לא הייתה פה..טוב לא משנה- אז אחריה יש את לירן- והוא בן 21 אחריו אנחנו שלישיה.. גל-אני וענבל- כוטלנו בנות 18 וכולנו ממש לא ממזמן התגייסנו...(ענבל בטירונות רק...) אחרי זה יש את- נוגה ואביה והדס שהן בי"ב ועוד מעט יהיו בנות 18.. כמובן יש את שני- שאממ שני בת כמה את באמת ומה תאריך הלידה שלך (כי אני מכינה משהושהדס וענבל גם אתן אני צריכה את תאריך הילדה שלכן.. (זה משהו מיוחד בצייר כזה לוח ימי הולדת של תאריכים מענינים.. לגבי הפורום..) ואם שחכתי מישהי.. אז סליחה.. (זה פשוט שאתן לא פעילות מספיק...) וד"א אם את רוצה בנות שהן יותר בגילך יש פורום היי פארק את יכולה למצוא שם אותי ואת נוגה מידי פעם גם.. ועוד כמה בנות מכאן.. אבל את יכולה להישאר.. אני בטוחה שתרגישי בנוח.. (טוב יש לנו את הבדיחות שלנו.. אבל אני בטוחה שתביני אותן לאט לאט..) אז אני חושבת שהממוצא כאן זה 18.. (בערך...) וכן אנחנו פורום קטן ונשמח לקבל כל אוהבת ואוהב בון ג'ובי בארץ (גם מחו"ל..)

We Never Close

New member
הממ, תיקון:

אני בכיתה י', כלומר עוד מעט 16. הייתי מתה להיות ב-י"ב עכשיו, אבל.. לא

nogao10

New member
זמן היכרות? 6 שנים....

אני מהדור של Bounce...... אבל הערצה ממשית- רק לפני שנתיים וקצת, מה שאומר ארבע שנים של בזבוז זמן!!! לא, בון ג'ובי לא כל כך מוכרים בארץ, התגובות בדרך כלל באות ב: "מה? הוא עדיין חיי??" אז היכרות- לא משהו, אבל בדרך כלל אנשים לפחות יודעים שיש דבר כזה (גם אם הם חושבים שזה זמר אחד שלא ממש חי). גם אצלי זה די אהבה ממבט ראשון, אם לא תחשיבו את זה שאני מעריצה של All about כבר 6 שנים, מהיום שבו קניתי את הדיסק הראשון (קרוסראוד, אתם יודעים) פשוט לא הפסקתי.... חוץ מזה, מה זה הדור שלך? אני מכירה אנשים בני 40 שמעריצים מתקופת סליפרי או לפני, ואנשים בני 13 שרק עכשיו הכירו את הלהקה. אנחנו מגוון רחב של גילאים. האמת היא שאני מוצאת הכי הרבה עניין בפורום TOPIX של בון ג'ובי, שאני לאחרונה קצת הזנחתי אותו אבל יש שם אנשים מכל הגילאים, וכן, די הרבה אמהות לילדים שמאז שראו את הלהקה שלנו עם שיער ארוך והחיוך הממכר- פשוט לא הפסיקו.

למעלה