עוברים ל LA - שאלות

ריטה ב

New member
עוברים ל LA - שאלות

אחרי הייעוץ עם פסיכיאטר הוחלט לנסות לתת לבני בן 7 ריטלין LA30. 3 שאלות. 1. בינתיים רכשתי רק 10 קפסולות, למרות שבמרשם נכתב 30. הרוקח הסביר לי, שבמרשם צריך להופיע "לטיפול קבוע" או "ADHD". בלי "מילות הקסם" הללו נותנים רק 10 קפסולות. אני תוהה: מדוע??? 2. מהו המחיר/טווח המחירים העדכני של LA30? בסופרפארם מחיר ל 30 קפסולות - 250 ש"ח. יש בתי מרקחת "זולים" יותר? בנתניה? (אנחנו בכללית, כך שאין הנחה). 3. אני יודעת שמותר לפתוח את הקפסולה ולפזר את התוכן על האוכל. האם מותר לפזר את התרופה בתוך כפית עם מעדן/מים/חלב? אם הילד אוכל בבוקר קורנפלקס, מותר לשים לו את התרופה בתוך כפית אחת עם קורנפלקס? תודה מראש לכל המשיבים וחג סוכות שמח!!!

tully

New member
במאוחדת ללא הנחה עולה 227

לפי משרד הבריאות, זהו המחיר המומלץ (הסתכלי בקישור המצורף - קובץ אקסל בשורה 1669)לא לפזר על קונפלקס כי אז הוא ילעס את הכדוריות.לפזר רק על אוכל רך ולא חם (שאפשר לבלוע ואל צריך ללעוס)

zivadina

New member
LA

1. המילים "טיפול קבוע" מבטיחות לך שלא תצטרכי לבקש מרשם כל 10 ימים. זהו עוד אחד מאמצעי הבטיחות כדי למנוע שימוש לרעה בריטלין. 2. יש מחירים שונים, אבל את יכולה לקבל רק את המחירים של הכללית, אלא אם תעברי קופה.... 3. מותר לפזר את הכדוריות בתוך מעדן או משקה. מכיון שמחצית מן הכדוריות בעלות ציפוי משהה, צריך להשתדל לא ללעוס אותן כדי לא להרוס את הציפוי.

zivadina

New member
נכון, וזה כדי לשמור את הטבלה קטנה

בחרתי לסקר מינון אחד מכל סוג. בדרך כלל ההנחות הן גורפות לכל מינון מכל סוג, אבל יש יוצאים מן הכלל.

למעלה