עוברים לגור יחד

yuliaros

New member
עוברים לגור יחד

היי, אני ובן זוגי יחד יותר מ 9 חודשים ואנחנו מאוד אוהבים וקרובים אחד לשני ומרגישים שזה זה. הקשר הוא קשר מאוד רציני והחלטנו לעבור לגור יחד. ההורים שלי דוגלים שכדי שזוג יעבור לגור יחד צריך טבעת הצעת נישואים לפחות.... איך מדברים ומספרים להם על המעבר לדירה ?! אני בת 23 עם השכלה ועבודה ובן זוגי בן 28 עם השכלה ועבודה. ההורים נשואים יותר מ 32 שנה ובני 52-53. אשמח לרעיונות ועצות. תודה לכוווולם :-*

noamko80

New member
היי

ההורים שלך עם דעות מיושנות.
את צריכה להסביר להם שהיום זה לא עובד כך, שעצם כך שיש נכונות מצד זוגך לגור ביחד כבר מעיד על רצינות בקשר.
רצינות בקשר לא חייב לבוא ישר במחשבה על חתונה. זה בא עם הזמן.
חוץ מזה, מוסד הנישואים פשט את הרגל ממזמן. גדלתי במשפחה דתית- מסורתית שפעם ההורים שלי אמרו לי "אוי ואבוי לך אם את בהיריון לפני חתונה". היום הם אומרים "לא חייבים היום חתונה. העיקר תביאי לנו נכדים".
הם שינו את דרך ההסתכלות שלהם מאחר ו- 3 אחים שלי התגרשו והם מודעים למה שקורה היום להרבה מאוד זוגות.
את צעירה, תכירו אחד את השני, תראו איך בכלל אתם מסתדרים כשותפים ועם הזמן ייתכן ובן זוגך יחליט שהוא ירצה לצעוד איתך לעבר החופה.

sani48

New member
ולמה הם חושבים ככה?

אם תעברו לגור ביחד מבלי שיש לך טבעת,זה בעינהם לא מכובד?כי אני לא רואה בכלל את הקשר בין אחד לשני,וזה שיהיה לך טבעת על היד,לא מבטיח שתתחתנו בסופו של דבר ,יכול להיות שתגורובאותו בית תגלו אחד על השני דברים חדשים שלא ידעתם מקודם,ובסופו של דבר זה לא היסתדר,אז זה בעצם המבחן האמיתי של הזוגיות שלכם, על כל מיקרה אין לך מה למהר לשום מקום,את רק בת 23,רב הבחורות שממהרות להתחתן בגיל צעיר גם מתגרשות בגיל צעיר(ואני לא מדבר על אלה שהתחתנו לפני 40 שנה כי היום זה תקופה שונה),כך שתגידי להם שאם הם באמת דואגים לך,שאף פעם לא ילחצו עליך בעיניין של החתונה,ובטח שלא בגיל כזה,כל הלחציםחברתים/משפחתים בדרך כלל מובילים לסוף לא טוב,אז שיתנו לך את הקרדיט שאת מספיק חכמה בשביל לעשות את ההחלטות האלה לבד,שיהיה בהצלחה

תקני להם טבעת

שילכו איתה לבד וישוויצו לכל החברים שלהם.
זה החיים שלך. תציירי להם קומיקס אם בכל זאת את רוצה...
או עם בלונים ושיר. הכל עובר יותר טוב בשיר.

יש גם את השיטה של לספר חדשות ממש ממש רעות
ואז להגיד שזה היה סתם ואת החדשות האמיתיות.

אולי זה יקל עליהם שאת יוצאת מהבית בשעה טובה...

למעלה