עוברים לבית חדש

קארין29

New member
עוברים לבית חדש

גם זמננו הגיע סוף סוף להשתדרג ועולות מספר שאלות: - האם יש צורך אמיתי בהחלפת מנעול הבית, גם אם מדובר במוכרים שהינם אנשים נחמדים ומהימנים? - אשמח לקבל המלצה לחברת נקיון. האם נקיון כזה יכול להסיר גם השחרה טבעית של מרצפות הגינה? - האם מישהו מכיר שיפוצניק שגם יודע לסייד בצורה מקצועית? או שעדיף לקחת סיוד בנפרד? האם מישהו יכול להמליץ לי על סייד מקצועי? - למי שגר בבית בעל 2 קומות: האם חשוב להתקין סורגים גם בדלת יציאה למרפסת מיחידת ההורים, או שמספיק תריס הגלילה ונעילת הדלת במפתח בלילה? תודה ואשמח ללמוד מנסיונכם! שאלות נוספות יגיעו בהמשך...

seegall

New member
תשובה לרוב השאלות: שי ושובל גל..../images/Emo6.gif

בכל מקרה, שיהיה לכם בשעה טובה

לפי דעתי...

1. החלפת מנעולים - חובה!!! אנחנו החלפנו השבוע ( בית חדש ) - 440 ש"ח לשני מנעולי פלדלת - לעניות דעתי שווה את הכסף. 2. סורגים בקומה העליונה - פשוט יותר נוח - לא צריך לסגור את התריס בכל פעם שזזים מהקומה, או יוצאים מהבית! מכל מקרה - שיהיה בהצלחה

Danret

New member
בשעה טובה ../images/Emo24.gif

גם אני הייתי מחליפה צילינדר בשביל השקט הנפשי. המלצתי בעבר על חברת נקיון בשם המעיין של רוני- גם אני וגם כל השכנים שלקחו אותו היו מאוד מרוצים, מפנה אותך להמלצה המקורית שלי. לגבי סורגים - לדעתי זה תלוי עד כמה הכניסה למרפסת נגישה. אחד היתרונות שבגללם עברנו למודיעין היא תחושת המרחב, לא רצינו סורגים כדי לא להרגיש כלואים. הסתפקנו באזעקה ופטנט נוסף שלא מאפשר פתיחה של החלונות. אם את יכולה לתאר את היציאה למרפסת והגישה החיצונית אליה אולי הפתרון שלנו יוכל להתאים.

Angel972

New member
הפטנט הנוסף שלך זה ...

במקרה לשונית הזזה שמובנת בתוך התריס ? אם כן, אז אל תבני על זה יותר מידי ... אבל - לא רוצה להדאיג אותך סתם כמובן.

Danret

New member
כן, אבל יש לנו טריק נוסף

שלא מאפשר פתיחה של החלונות מבחוץ. פתרון שמתאים רק לסוג מסויים של חלונות. לא שזה מבטיח אותנו ב-100%, מי שרוצה יכול תמיד לשבור את הזכוכיות...

כן, ומי שמתעקש יפרוץ את הדלת אז

גם אם הבית כולו מסורג זה לא יעזור, אבל תמיד משתדלים לעשות את המקסימום על מנת למנוע.

Angel972

New member
טוב, אני חושב שאזעקה עדיפה ...

גם ככה לפרוץ תמיד ניתן ... השאלה היא רק כמה זמן ייקח לפורץ. שילוב של השניים בכלל יוסיף לבטחון ואגב - לא לשכוח : ביטוח תכולה.

Angel972

New member
אני לא רוצה לגלות לך איך "עוקפים"

את המכשול הקטן הזה ... רק אומר שאח"כ יש הרבה כאב בלב
אם יגידו לי מראש, אזיז את הכלב שלא יהיה מכשול ושלא ינסו "לעקוף" את היצור המסכן ... כפרה הרכוש ... בשביל זה יש ביטוח תכולה

yoelth

New member
לא מדוייק

צריך להבהיר שישנם 2 סוגי פריצות:פריצות לדירות ספציפיות כשהדירה מסומנת מראש כיעד אטרקטיבי ומוזמנת שם פריצה כי יודעים שיש שם מה לגנוב.ויש פריצה מזדמנת של פורצים שרואים שהדירה סגורה, או שיודעים שאתם לא בבית כי זה עתה ראו אתכם יוצאים אבל אין להם מושג מה יש בדירה. במקרה הראשון הניסיון מלמד ששום דבר לא עוצר את הפורצים. בסוג השני (המזדמן) הכלב הוא פתרון מעולה, כי פשוט הפורצים הולכים היישר לדירה הבאה בתור ולא מתעסקים איתו.....

Angel972

New member
אני חשוב שבבוכמן כבר היו כמה

פריצות שהרעילו את הכלבים ... פשוט ידעו מראש שיש סידרה של בתים פרטיים, ושיש בהם כלבים ... אבל אם זה סתם "פורץ מזדמן" - אזי יש סיכוי טוב שכלב ירתיע והפורץ יסתלק כלעומת שבא.

yoelth

New member
על הוילות של בוכמן נאמר: מרבה נכסים

מרבה דאגה....

yoelth

New member
יחי ההבדל הקטן

ההבדל בין הפריצות בבוכמן לבין הפריצות ברח' כסלו - זה בדיוק ההבחנה עליה דיברתי בהקשר ליעילותם של כלבים כשומרים על רכושנו. בכסלו , כידוע לך, מרבית הבתים (והתושבים) צנועים למדי ועל-כן מדובר בפריצות מזדמנות אותן אפשר למנוע או לפחות לצמצם.....

שיפוצים וסיוד - מאור שיפוצים

טל' במסר. לגבי החלפת מנעול - כן בישביל להיות יותר בטוחים ורגועים,גם את זה מאור יעשה. לא מכירה חברת ניקיון. אם כבר שמים סורגים אז בכל כניסה ויציאה אפשרית, בטוח מפני גנבים ויותר מאוחר (אני לא יודעת לגבי ילדים וגילם) אבל תהי בטוחה שהם לא יצאו משם.

למעלה