עוברים לאירלנד

• פותח הנושא Maky
  • פורסם בתאריך

Maky

New member
עוברים לאירלנד

שלום לכולם! במזל-טוב בעלי קיבל אישור עבודה לאירלנד (ועבודה), ואנחנו מתכננים לעבור לשם במהלך החודשים הקרובים. אישור העבודה כולל רק אותו בשלב זה. האם ניתן להוציא אישור שהייה עבורי בשלב זה מהארץ? איך עושים את זה? אשמח לשמוע מזוגות העומדים בפני מעבר דומה....

michal molcho

New member
מזל טוב

וברוכים הבאים לאי הירוק. כבת זוג את זכאית למסלול מהיר לקבלת אשרת עבודה ושאינו מגביל מבחינת תחומי העיסוק. אם תצליחי למצוא מעסיק בעודך בישראל, תוכלי להתחיל את התהליך מהארץ - אחרת תצטרכי לעשות זאת לאחר שתגיעו. בכל מקרה, האשרה היא אשרת עבודה לכל דבר - היינו, דורשת פניה של המעסיק. מומלץ להצטייד בתעוזת נישואין מתורגמת בחתימת נוטריון - על כל צרה שלא תבוא. והנה עוד מידע על אשרת בן זוג באירלנד.

Maky

New member
המון תודה!

האם את יודעת אם אני צריכה איזשהו אישור שהייה באירלנד עד שאני מוצאת עבודה? (או אולי מספיקה אשרת התייר?)

michal molcho

New member
אז ככה

אשרת תייר ניתנת לשלושה חודשים ואפשר בקלות להעריך אותה. מצד שני, את באה עם בן זוגך, ואני מניחה שאפשר יהיה בקלות לסדר את זה עם שלטונות ההגירה. ומשם להמשיך. שוב - תעודת נישואין מתורגמת תקל עלייך. קחי בחשבון שאירלנד היא מדינה די קלה ונעימה, ויתירה מזו, זקוקה לכח אדם. ההערכה של הממשלה היא שעד שנת 2010 על אירלנד לקלוט עוד כ 100,000 עובדים. מכיוון שאתם מגיעים באופן חוקי, אני לא חושבת שצפויות לכם בעיות גדולות מדי. מה שכן, ייתכן שמקום העבודה של בן זוגך יכול לייעץ לכם. אגב - מותר לשאול לאן באירלנד?

Maky

New member
ושוב תודה ../images/Emo140.gif

אנחנו מיועדים להגיע לדאבלין. מאוד התעודדתי ממה שכתבת לגבי מצב שוק העבודה באירלנד, אני מקווה שזה תקף גם באיזור דאבלין. אני מתכננת להכיר קצת את הסביבה ורק אז להתחיל לחפש עבודה (אני מקווה שהם צריכים גם מהנדסי תעשייה וניהול :) ).

michal molcho

New member
ואם את רוצה

להתחיל כבר עכשיו, הנה אתר שיעזור לך. אגב - מחפשים דוברי עברית לכל מיני עבודות. ואחרי שתתארגנו, אתם מוזמנים לבקר במערב....

jonbaum

New member
ברוכים הבאים לאירלנד

אם את מחפשת עבודה, יש את הסיכויים הכי טובים למצוא משהו באיזור דבלין כמובן. אני בטוח שיש ביקוש גם למהנדסי תעשיה וניהול. איפה בערך העבודה של בעלך? התחבורה לא משהו אז כדאי לגור לא רחוק, אם התקציב מאפשר.

למעלה