רירית...עובי רירית
מנסיונכן, עד לאיזה עובי רירית צריך להגיע לפני החזרת העוברים? והאם קרה למישהי מכן שהחזירו לה עוברים כשעובי הרירית עדיין לא הגיע לעובי הנדרש?
היי!רירית...
אני יודעת שבפורום פוריות יש סיפורי היקלטות גם עם רירית של 6 מ"מ- כך שזה לא מדע מדוייק. מעבר לזה, יש חשיבות למבנה הרירית- כמו שאני נוהגת לקרוא לזה- הרירית הטובה היא רירית "תלת פאזית"...(כלומר- של 3 שכבות).![]()
![]()
אופטמימזציה =אופטימיזציההיי!
שאלת המליון דולר היא :איך אפשר לעבות את הרירית?? וכן ,כאן העובי בהחלט קובע! אבל...כמו שאיוש אמרה,אגדת ההריון עם רירית דקה,הוכיחה את עצמה הרבה פעמים גם בפורום שלנו וגם בפורום פוריות.(את יכולה לעשות חיפוש). לדעתי, כדאי נסות לגדל את הרירית יותר. בטיפול הראשון שלי,הרירית שלי היתה בהחזרה 6.5 ל לקראת הטיפול השני(שנדחה לבסוף מסיבות אחרות),עברתי טיפולים אלטרנטביים של צמחים מאייל פוליטי,ושל דיקור ממטפלת מקסימה שלי,והרירית צמחה לה עד 9 מ"מ.טיפול אלטרנטיבי לא תמיד עוזר לכולן.לי זה עזר, לפחות במישור הנפשי. אני ממשיכה עם הדיקור גם כיום,למרות שאני לא בטיפולים כבר 8 חודשים.לכן אני ממליצה לעשות אופטמימזציה של הטיפול,ורק אז לגשת לקבלת התרומה.
טיפיםהיי!
שאלת המליון דולר היא :איך אפשר לעבות את הרירית?? וכן ,כאן העובי בהחלט קובע! אבל...כמו שאיוש אמרה,אגדת ההריון עם רירית דקה,הוכיחה את עצמה הרבה פעמים גם בפורום שלנו וגם בפורום פוריות.(את יכולה לעשות חיפוש). לדעתי, כדאי נסות לגדל את הרירית יותר. בטיפול הראשון שלי,הרירית שלי היתה בהחזרה 6.5 ל לקראת הטיפול השני(שנדחה לבסוף מסיבות אחרות),עברתי טיפולים אלטרנטביים של צמחים מאייל פוליטי,ושל דיקור ממטפלת מקסימה שלי,והרירית צמחה לה עד 9 מ"מ.טיפול אלטרנטיבי לא תמיד עוזר לכולן.לי זה עזר, לפחות במישור הנפשי. אני ממשיכה עם הדיקור גם כיום,למרות שאני לא בטיפולים כבר 8 חודשים.לכן אני ממליצה לעשות אופטמימזציה של הטיפול,ורק אז לגשת לקבלת התרומה.
סליחה - לא התכוונתי להקפיץ...טיפים
האם ממסגרת הטיפולים האלטרנטיביים, יש לך כמה עצות כמו "תרופות סבתא" שאפשר לאמץ? אצלי עושה רושם שכל התרופות כמו פרוגינובה ו"בני משפחתה" לא ממש עשו תוצאות טובות.. תודה
אין לנו בעיה לגבי הקפצת הודעותסליחה - לא התכוונתי להקפיץ...
אין לנו בעיה לגבי הקפצת הודעות
במיוחד כאשר הם עניניות.![]()
בקיצור, תקפיצי כאהבת נפשיך![]()
![]()
גם על זה לא שמעתירירית...
אני יודעת שבפורום פוריות יש סיפורי היקלטות גם עם רירית של 6 מ"מ- כך שזה לא מדע מדוייק. מעבר לזה, יש חשיבות למבנה הרירית- כמו שאני נוהגת לקרוא לזה- הרירית הטובה היא רירית "תלת פאזית"...(כלומר- של 3 שכבות).![]()
![]()
מבנה הרירית...גם על זה לא שמעתי![]()
איוש אני מניחה שמונח זה קשור למבנה הרירית.האם ניתן לבדוק את המבנה באולטרסאונד?? אנא החכימי אותי בנושא.ביי גליה![]()
כמו שצוין כאן כברעובי רירית
מנסיונכן, עד לאיזה עובי רירית צריך להגיע לפני החזרת העוברים? והאם קרה למישהי מכן שהחזירו לה עוברים כשעובי הרירית עדיין לא הגיע לעובי הנדרש?
ריריות..עובי רירית
ובכן,ריריות..
כמובן שהכי אידיאלי זה לקבל את העוברים עם רירית עבה, אבל הכי חשוב זה שיהיה לך רופא שאת סומכת עליו ושיגיד לך מתי את מוכנה. הרופא אמור להכיר אותך ולא תמיד מה שמתאים לך מתאים לנשים אחרות. כל אחת והרירית שהיא מצליחה לפתח. בכלל חשוב לקחת בערבון מוגבל כל מה שנשים כאן כותבות על עצמן, כי אצל כל אחת הגוף שונה. אל תיבהלי אם תשמעי על ריריות עבות במיוחד כאן ולך אין או להיפך. הכי חשוב זה לסמוך על הרופא שלך.
יש לך כמה אי-דיוקים ועוד משהוא...ובכן,
הסיבה שהעליתי את הנושא היא שתמיד אכן סמכתי על הרופאים בבית החולים, אבל בטיפול האחרון התייחסתי במיוחד לעובי הרירית, משום שהייתי אמורה לבצע החזרת עוברים מוקפאים (שלי) ואז שמתי לב שבעצם הרירית הגיעה במקסימום ל-7 ממ וירדה ל-6 מ'מ והרופא עוד מכריז שהתגובה לפרוגינובה ולאוטמנדין (או משהו דומה) היתה טובה .. ושאני מוכנה להחזרת העוברים. לדעתי זהו "קשקוש" הרי לפי הספרים היא צריכה להגיע ל-9 מ'מ לפחות. ובעיקר בבעיות כמו שהיו לי של הריונות שלא הצליחו להתפתח דווקא יש לדאוג להגיע לעובי רירית מקסימלי - כפי שאני מבינה. במקרה האחרון העוברים לא שרדו את ההפשרה. ולכן הגענו לשלב של תרומת ביציות. אני מניחה שכאשר אעשה את ההכנה לתרומת הביציות אתן את הדגש לנושא זה. מה שכן, רק בפורום למדתי על רירית "תלת פאזית"... נסיוני האישי הוא שבטיפולים במח' הפוריות בבית החולים, טכנאית האולטראסאונד בודקת את עובי הרירית ואף פעם לא ראיתי כל התייחסות למס' השכבות... "מכל מלמדי השכלתי" ובכל זאת , תודה![]()
בוודאי, אני כבר מכירה את הנ'ליש לך כמה אי-דיוקים ועוד משהוא...
גם לנו היו 2 היריונות שלא התפתחו מעבר לשבוע 8. אני לא יכול להגיד לך שהאצליך זה לא התפתיח בגלל רירית או בעיה כרומזונאלית של העובר. הרופא שלנו אמר לנו ברירית מעל 6 מ"מ ותלת פאזית זו רירית טובה ולנו זה היה 7.5-8. עוד משהוא, אנחנו לפני תחילת התהליך דרשנו מהרופא שלנו לבצע את כל הבדיקות וטיפולים שיכולים להגדיל לשלול בעיה ו/או יכול לעלות את הסיכויים להצלחה עוד לפני תחילת הטיפול. פילפלת שלי ביצע היסטרוסקופיה אבחנתית וריצנו גם ביופסיה את רירית הרחם אך זה לא בוצע בשל אי-הבנה בין הרופאים. יש גם טיפול שנקרא ביופסית פיפל שטוענים שיכול לגרות את הרירית להתפתיח בצורה יותר טובה במחזור לאחר ביצועו. לגבי פיפל אני חושב שאייוש יכולה לעזור לך בנושא. בקיצור מה שאני רוצה להגיד לך זה שאת עומדת להוציא סכום כסף על טיפול שבמקרה הטוב ובתנאים אופטימליים הסיכויי הוא עד 47% הצלחה עבור עוברים טריים. לא כדי לודא הרחם שלך אכן נמצא בתנאים האופטימליים, או לבצע טיפול מקדים להביא אותך למצב זה? דעתי הוא כן אבל זה תלוי בך. כבר ראיתי מקרים פה שרופאים ביצעו מחזורי תרומה לחבורת פורום, כאשר הם לא ביצעו את הבידקות וטיפולים לפני כן וכמובן זה לא הצליח אם כל מה שמשתמיע מכך. המון בהצלחה צום קל וגמר חתימה קלה
הייובכן,
הסיבה שהעליתי את הנושא היא שתמיד אכן סמכתי על הרופאים בבית החולים, אבל בטיפול האחרון התייחסתי במיוחד לעובי הרירית, משום שהייתי אמורה לבצע החזרת עוברים מוקפאים (שלי) ואז שמתי לב שבעצם הרירית הגיעה במקסימום ל-7 ממ וירדה ל-6 מ'מ והרופא עוד מכריז שהתגובה לפרוגינובה ולאוטמנדין (או משהו דומה) היתה טובה .. ושאני מוכנה להחזרת העוברים. לדעתי זהו "קשקוש" הרי לפי הספרים היא צריכה להגיע ל-9 מ'מ לפחות. ובעיקר בבעיות כמו שהיו לי של הריונות שלא הצליחו להתפתח דווקא יש לדאוג להגיע לעובי רירית מקסימלי - כפי שאני מבינה. במקרה האחרון העוברים לא שרדו את ההפשרה. ולכן הגענו לשלב של תרומת ביציות. אני מניחה שכאשר אעשה את ההכנה לתרומת הביציות אתן את הדגש לנושא זה. מה שכן, רק בפורום למדתי על רירית "תלת פאזית"... נסיוני האישי הוא שבטיפולים במח' הפוריות בבית החולים, טכנאית האולטראסאונד בודקת את עובי הרירית ואף פעם לא ראיתי כל התייחסות למס' השכבות... "מכל מלמדי השכלתי" ובכל זאת , תודה![]()
ועד משהוהיי
כאמור,אני לקחתי שיקוי צמחים של אייל פוליטי .אם לא שמעת עליו ,אז תכתבי.כי אני חושבת שכולם שמעו עליו. לדעתי זה עוזר. בנוסף אני ממליצה על דיקור,בפורום השכן (פוריות) יש המלצות בסרגל על מטפלים.זה די יקר.אבל יש טיפולים כאלה גם בקופות.וחוץ מזה לעומת "ים הכסף" שעולה הטיפול,אז זהו סכום זניח. לילה טוב!
כנ'ל - תודהועד משהו
לגבי הרחם,יש רופאים שסוברים שצריך לעשות היסטרוסקופיה ואפילו "פיפל" ,לפני טיפול של תרומת ביצית,כדי לוודא שהכל תקין שם.ויש לעומת זאת,רופאים שחושבים שכל התערבות או חדירה לרחם יכולה בעצמה לגרום להידבקויות.והאמת כנראה נמצאת שם באמצע.הרופא שלי ביקש היסטרוסקופיה.הקודם אמר שלא כדאי...
גם הרופא שלי לא המליץ על היסטקופיהועד משהו
לגבי הרחם,יש רופאים שסוברים שצריך לעשות היסטרוסקופיה ואפילו "פיפל" ,לפני טיפול של תרומת ביצית,כדי לוודא שהכל תקין שם.ויש לעומת זאת,רופאים שחושבים שכל התערבות או חדירה לרחם יכולה בעצמה לגרום להידבקויות.והאמת כנראה נמצאת שם באמצע.הרופא שלי ביקש היסטרוסקופיה.הקודם אמר שלא כדאי...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.