עובי משתנה

chayahd99

New member
עובי משתנה

היי, אני שוקלת לעשות בלוקים בשיטה של בד בסיס שאליו אני תופרת חתיכות בד בסגנון crazy quilt. את הבלוקים אני אחבר זה לזה בעזרת רצועות נוספות, במעין רשת. מכיון שהבלוקים יהיו בשכבה כפולה של בד והרשת תהיה עשויה משכבה יחידה, אני מתלבטת האם העובי השונה של הבד יגרום לבעיה והאם הוא יראה מוזר על פני השמיכה. מה דעתכן
לילה טוב,

ניראה לי באמת קצת בעייתי

אבל מצד שני יש בדי כותנה שהם קצת יותר עבים מהרגיל פעם קניתי כזה בנחלת בניימין ושמתי לב שהוא עבה יותר רק כשהנחתי אותו להתאמה ליד בדים אחרים בסוף לא השתמשתי בו והוא מחכה לגאולה כבר שנים ניראה לי שבד כזה יכול לפתור את הבעיה או שפשוט גם לרשת תוספי בדבסיס כלומר תתפרי שני "סרטים" כאלה יחד

chayahd99

New member
זה בד"כ מה שאני עושה

זה בד"כ מה שאני עושה - פשוט מנסה. אבל אני מתחילה להיות יותר זהירה
חבל לי על עבודה מושקעת שתתעוות ותימתח בגלל חוסר התאמה של בדים. חשבתי על האפשרות להשתמש בבד עבה יותר לרצועות שבין הבלוקים אבל אני לא בטוחה שזה יתן מענה מתאים. אשמח לקבל עוד המלצות ממי שעשתה עבודה דומה או לפחות השקיעה בכך מחשבה.

נ אוה

New member
חיה, אני עשיתי עבודות קרייזי קווילט

והשתמשתי בבדים בעובי שונה ובגמישות שונה עכשיו כשאני מסתכלת על התמונה, אני רואה שיש קצת גלים אך זה בעיקר בגלל חוסר הנסיון שלי. כשאני מרגישה צורך ליצור משהו,(אני פשוט נכנסת למים העמוקים)

orli45

New member
קרייזי קווילט

העבודה מאד יפה ויצירתית. אהבתי .

chayahd99

New member
נאוה זה פשוט מקסים

אני רואה את הגלים שעליהם את מדברת. פה גם השתמשת בבדים שנמתחים, אז זה בכלל הופך את העסק למורכב יותר. אני מתכננת להשתמש רק באריגים כך שאני מקווה שגלים לא יהיו בכלל. העבודה ממש יפיפייה
מה המידות

למעלה