עובד לוי

רחלג

New member
עובד לוי

שלום לכולם... בעלי (ניסים) ואני הולכים לקנות דירה בקייזר מהקבלן עובד לוי. תוכלו להגיד לי האם לדעתכם הוא אמין או לא...למרות שנראה שכן עוד חוות דעת לא תזיק...

Agnetta

New member
אני מפחדת להגיד לך....

אבל ככה...לפני 4 שנים הציעו לנו קוטג' שאמור להבנות ע"י עובד לוי במחיר מאוד אטרקטיבי בקייזר...ה קוטג' היה אמור להמסר באפריל 2004... טוב, למזלנו הגדול...ברגע האחרון משהו לא היה נראה לנו לא במיקום ולא בתכנון של הבית... לא הלכנו על זה ואני מברכת. באפריל 2004 לא היה זכר לשום קוטג' בכלל. במהלך השנים האחרונות שמעתי שהיו לקבלן קשיים על סף פשיטת רגל. בעבר, הוא היה קבלן מאוד אמין בירושלים אבל כנראה ניקלע לקשיים. שימי לב למיקום של הפרויקט, לא אטרקטיבי במיוחד ונימצא בעמק שוקע בין בתים ובלי הרבה כיווני אוויר פתוחים. אני באמת לא רוצה להפחיד אותך, אבל תבדקו שוב פעם.

ofirshani

New member
סיפור דומה

לפני ארבע שנים התלהבנו מפרוייקט בציפור שהיה אמור תוך שנה להיות מוכן הלכנו עם עוד זוג חברים ,למזלנו ולצערם של חברנו אנו לא רכשנו בערך מאותם הסיבות שהזוג הקודם לא רכש ,משהו לא הסתדר לי בהתנהלות של הדברים ,אך חברים שלנו קנו ,הם התאכלסו רק אחרי שנה ו8 חודשים ,בטענה שהעובדים שלהם הם בני מיעוטים והיה סגר בשטחים ,היו טביעות בלגן שלם ואנחנו רכשנו בפרוייקט בטוח אחר . אז בהצלחה

uri70

New member
עובד לוי

רכשנו דירת 3 חדרים מעובד לוי ברחוב החרצית לפני 7 שנים. לאחר כשנה צצו לא מעט בעיות ,מרצפות שוקעות,סדקים בקירות,נזילות מהתיקרה,זימנו בדיקה לבית שגילתה לא מעט בעיות מעצבנות. החברה משכה את התיקונים והיינו צריכים לרדוף אחריהם גם לצורך בדיקת בדק אחרי שנה. לבסוף שיפצנו את הדירה בעצמנו,והפסדנו לא מעט כסף בהצלחה בהחלטה

falash

New member
עיכוב במסירת דירות

לא מכיר את עובד לוי (מעבר לברושורים הנחמדים), אבל סתם לידיעתכם גם בספינת הדגל של שיכון עובדים מעכבים מסירת דירות זה קרוב לשנה בפרוייקט ה-י-ק-ר בשוהם ... ומאותם נימוקים של מחסור בעובדים...FYI

למעלה