עובדים עלינו

mush32

New member
עובדים עלינו

ומשתינים עלינו תרתי משמע . בשנים האחרונות חברות מוצרי התינוקות ( ובעיקר של חיתולי נייר) מבצעות עלינו ניסויים שיווקים , מורידות כמויות ומעלות מחירים . הם מנסות וגם מצליחות . b-free העלתה את מחיר הבקבוקים שלהם לשמיים מייד עם הפרסום השלילי על אבנט . האגיס ופמפרס מעלות את המחירים כל מס' חודשים , מצירות את גזרת החיתול ומורידה כמויות ועל זה היא גורפת מיליונים נוספים . בקבוקי MUM הם כל כך גרועים אבל השיווק ההפחדה והאריזה היפה שלהם מכניסות למשווקים מיליונים נוספים והכל על חשבוננו . סימילאק ומטרנה בציניות ( מוצדקת כלכלית ) מעלות מחירים מדי מס' שבועות וזאת בגלל שהמתחרה הגדולה שלהם נעלמה מהשוק . החברות עובדות עלינו צוחקות כל הדרך אל הבנק ואנחנו נשארים עם תינוק מלוכלך מפיפי שברח או דייסה שנזלה . מה שעצוב, שהחברות האלה יכולות להמשיך להתעלל בנו ואנחנו תמיד נקנה את מוצריהן. מצטער שאין לי בשורה . אם יש למישהו רעיון להעלות בפורום או המלצות על מוצרים חלופיים נורמליים אחרים ... יום טוב לכולכם מוש

אמיתמי

New member
בוקר טוב לך מוש ../images/Emo42.gif

לגבי הבקבוקים, התשובה בגוף השאלה, אוונט, מצויינים לדעתי. לא להרתיח בכל יום, רק תקופתי, ולהחליף פטמות פעם בשלושה חודשים ובקבוק בשנה. לגבי האגיס ופמפרס, לגבי החיתול אני דווקא מרוצה, אבל קונים רק במבצעים ויש הרבה מהם. להסתכל בעיתונים כל הזמן.

vonder

New member
../images/Emo207.gif שלום לכן. אני מתלבטת אם

לעבור בקנייה הבאה מבקבוקי B FREE לאוונט (המחיר!!!). האם הבקבוקים של אוונט אכן מכילים ביספנול A? או שהבקבוקים החדשים יותר לא מכלים את החומר?

עפ"י הפירסומים

בקבוקי אוונט מכילים את החומר האסור אבל יהיו כאלה שיבואו ויגידו לך שזה סתם תרגיל שיווקי של חברת בקבוקי B FREE אני אישית משתמשת רק בבקבוקי B FREE לא לוקחת סיכון ובוודאי יהיו תגובות שיחלקו עלי בהמשך..

vonder

New member
שמעתי, אבל לא ממקור מוסמך שיש

לאוונט ליין חדש של בקבוקים (לא זוכרת את שמו) שלא מכיל את החומר, אני אנסה לברר, ואם יהיו חדשות מעניינות אעדכן בפורום

vonder

New member
טוב, אז אל תשמחי כל-כך מהר

כפי שאמרתי, הידיעה היתה לא ממקור מוסמך. נכנסתי לאתר של אוונט- הם מפרסמים שם מידע על החומר (ביספנול A), וטוענים כי הוכח כי הוא בטיחותי באופן כללי ובפרט בנושא תזונת תינוקות, ואף מצהירים שה- FDA, וגופים רפואיים מוכרים נוספים אישרו את בטיחות השימוש במוצרים המכילים את החומר, אך לרגע לא הוזכר שום דבר לגבי נכונותם או כוונתם לייצר בקבוקים שלא מכילים את החומר. טוב, היה נחמד לחלום שנוכל לעבור לבקבוקים זולים יותר.....

צר לי לאכזב אותך

אבל מי שבאמת עובדים עלינו הם רשתות השיווק..! בכל רשת תמצאי מחיר שונה בכמה שקלים למטרנה, סימילאק ,פמפרס והאגיס וכו' אומנם החברות האלה מרוויחות מצויין אבל המחיר שאנחנו קונים אותם אינו משקף את המחיר שהרשתות שיווק קונות אותן מהחברות הללו וכל ניסיון של העלת מחירים הוא ניסיון של רשת השיווק להרוויח על חשבוננו! חבל שאלה לא חברות ישראליות {חוץ ממטרנה} כי אז בקלות היינו יכולות לגשת לבית המפעל ולקנות במחיר הרבה יותר זול!

Tula1

New member
אני התקשרתי לברר פעם...

והם לא מוכרים במפעל (שנמצא בקיבוץ מעברות בשרון) אלא ב"צרכניה" של הקיבוץ, והמטרנה נמכרה בזמנו בסביבות ה-47-48 ש"ח.... בשביל שקל אני לא אסע במיוחד, יש לנו ברחובות את שופרסל דיל שמוכר ב48.99 ש"ח.

מאיוש24

New member
המבצע בשופרסל דיל הוא רק בסניף

רחובות? אני מניחה שהכוונה למחיר לאריזת חסכון, נכון?

גרזנית

New member
רעיון בקשר להוזלת החיתולים החד פעמי

בעבר חיתלתי את הגדולים רק עם טפנוקים ומעולם לא היו לי בעיות עם החיתול. מאז שהדס נולדה אני מחפשת את המותג ללא הצלחה. היום דיברתי עם מנהלת השיווק של החברה שייצרה אותם והם משווקים היום ע"י חברת גורי. לדוגמא: בדרום ניתן למצוא אותם במחסני השוק. הטלפון של חברת גורי לצורך בירור: 09-9270970 עוד פיתרון הוא מחברת PRP שמייצרת את החיתולים הוא לרכוש ישירות מהם (מביאים עד הבית) היא עומדת לשלוח לי מס דוגמאות על מנת שננסה אותם. בכל מיקרה החיתולים בעבר היו מעולים והם טוענים שהם שיפרו אותם. זה אמור לצאת יותר זול מהאגיס/פמפרס אדווח על תוצאות הניסוי (להדס יש טוסיקון מאד רגיש ועדין) ואולי נוכל כולנו להצביע ברגלים...

balbalik

New member
please do! ../images/Emo13.gif

אמנם קניתי במבצע האחרון של האגיס 6 חבילות (זה יצא 46 שקל לחבילה-באמת זול...) אבל אחרי שהם יגמרו אנחנו עוברים למותג אחר ולא בא לי לחזור לטיטולים, זה הרי של אותה חברה...

חלקיקון

New member
קניתי טפנוקים לפני שבועיים - ב"זול

פה" בבארות יצחק. אם איני טועה, יש טפנוקים גם בסופרים בבני ברק (רק צריך להתלבש צנוע

גרזנית

New member
לא כולן גרות בגוש דן

יש כאלו שגרות קצת יותר רחוק ולא יסעו עד בני ברק בשביל לקנות חיתולים מוזלים. לדעתי החברות הגדולות מונעות את הפצת טפנוקים ברשתות הגדולות בכוונה.

דווקא בקבוקי MAM אחלה

והם לפחות לא העלו מחירים באופן מוגזם אחרי הסיפור עם הB ספטינול הזה... הם ממש לא עושים שיווק הפחדה אלא רק כותבים על האריזה שזה לא מכיל את הB ספטינול הזה (בכלל אין להם הרבה פרסומות...) בקיצ, אני מרוצה מהם מאד גם יפים גם בטוחים וגם מחירם סביר (30 ש"ח לבקבוק גדול, זה כמו אוונט....)

למעלה