עובדים עלינו.

עובדים עלינו.

http://www.youtube.com/watch?v=A4_3K4jbTO8&list=UUX0iiJ4YWXxMz8qJUrme4jQ&index=3

בשביל לדאוג למעמד הביניים, צריך להילחם במי שדופק אותו.
מי שדופק אותו זה הטייקונים, ביניהם נוני מוזס שמריץ אותו לכנסת הלכה למעשה, הרבה בעזרת ידיעות אחרונות.
לצפות מיאיר לפיד שילחם בבוס שלו ויאבד את הסיקור התקשורתי האוהד, זאת ציפייה מופרכת לחלוטין בעולם שלנו. יאיר לפיד לא הולך לדאוג למעמד הביניים. הוא משקר לנו בפנים. אתם באמת צריכים להיות תמימים מאוד בשביל לתלות את התקווה לאיזשהו שינוי בבובה הזאת.

mr dish

New member
ומי כן הולכת לדאוג למסכני ועמלי עם מזה הרעב ?

ישימושיץ`, הנתמכת בידי עוצמתו והשפעתו של מגיני הוועדים הגדולים, עייני?

מי ידאג לחלשים?

שאלה חשובה מאוד.
והתשובה לשאלה הזאת פשוטה מאוד.
יש אנשים, ויש מפלגות שקמות שנה לפני הבחירות ויוצאות בקמפיינים מתוקצבים במליונים, עם עיתונים שתומכים בהם ומבטיחות ואפילו משכנעות רבים שהן אלו שידאגו לחלשים.

אם אתה רוצה לדעת מי ידאג לחלשים אחרי הבחירות, כל מה שאתה צריך לעשות זה ללכת ולברר מי דאג לחלשים לפני הבחירות. הרבה לפני הבחירות. ויש רבים כאלה. תדפדף אחורה בעיתונים, חודשים אחורה, בדוק מי חברי הכנסת שליוו ותמכו במתמחים השובתים, באחיות, בעובדי הקבלן וכוליי וכוליי.

אבל תיזהר, התשובה לשאלה החשובה הזאת עשויה להפנות אותך לעבר מפלגות שמאליות הרבה יותר ממה שאתה רגיל.

http://megafon-news.co.il/asys/archives/111686

http://www.themarker.com/career/1.1881936

http://www.themarker.com/markerweek/1.1798495

mr dish

New member
שטויות. מלבד "תור הזהב" בתקופת רבין 2, בעיקר

תודות לשפע שפקד אותנו עם בואם של למעלה ממיליון אנשים משכילים, חרוצים ומלאי שאיפות בחיים, השמאל רק דיבר ועשה ב ד י ו ק מה שעשה הימין. רק דיבר.

אתן לך דוגמית קטנטנה, ממש מיניאטורית וחסרת כל חשיבות ממשית...הרכיכה בוז`י, שאם היינו מחלקים ציון לפי דיבורי הסרק מעל הפופיק, הוא תותח-על, אבל בשטח, כשהמפתחות והמשרד היו בידיו, הוא עשה....אפס. כלום. נאדה.

אנרכיסט להזכירך אתה בפורום "יש עתיד " מפלגה

זו מייצגת את המעמד הבינוני שמחזיק את השכבות החלשות ,הבטלנים למיניהם ,תלמידי ישיבות .....................................ועוד.לכן שאלתך צריכה להיות לפורום, שס ,הליכוד ,אגודה .....................

הסיכוי שלפיד הבן ישרת את הטייקונים בממשלה

ובכנסת, הרבה יותר גבוה מהסיכוי שיילחם בהם ובשחיתותם, ששואף לדעתי לאפס. אמרתי את זה ואני חוזר ואומר את זה, לפיד הבן הולכי בדרכיו של אביו שהונה ורימה את ציבור בוחריו והוריד רבים ממעמד הביניים אל מתחת לקו העוני כשתמך במדיניותו הכלכלית הדורסנית והאנטי-חברתית של נתניהו. ועכשיו הבן עומד ללכת בעקבות אביו, וגורלו וכורל הסיעה שלו יהיה כגורלה של שינוי, שלמרות שהיתה המפלגה השלישית בגודלה בכנסת וההפתעה הגדולה של הבחירות, התאיידה ונמחקה לחלוטין מהמפה הפוליטית במדינת ישראל.

פארטקוס אני משנן בפניך "מאז שחרב בית המיקדש

הנבואה ניתנה לשוטים "

זה בדיוק העניין, שזו לא נבואה

נבואה אכן ניתנה לשוטים. אני אף פעם לא מתנבא. ובדיוק כפי שמחיקתה של שינוי מהמפה הפוליטית לא היתה נבואה, גם זאת לא נבואה.

אני כבר רגיל לגיחוכים

גם כשטענתי בפורום שינוי ז"ל ששינוי תימחק מהפה הפוליטית בישראל ולא יישאר כלום מהפורום שלהם, אנשים גיחכו. אח"כ באו הבחירות והשאר היסטוריה...

ספארטקוס יכול להיות שאתה צודק ,אבל גם יכול

להיות שאתה טועה ,ולכן מצביע כמוני שכבר הצביע לכולם ,ונחל מפחי נפש ,יצביע הפעם לנבחרת יש עתיד ,נפשית אני מאמין שכלום לא יעזור כבר ,והמדינה הולכת פייפן בקצב מהיר ביותר ,אלא שאם יש עתיד ,הייאוש יותר נוח .ימים יגידו .

יש משפט שאומר: הנכווה ברותחין נזהר בצוננין.

אם כמו שאתה מעיד על עצמך, נכווית כבר ברותחין, אני במקומך הייתי נזהר בצוננין, שלא תיכווה שוב.

ספארטקוס פתגם יפה אבל כולי כוויות אז עוד

כוויה יותר או פחות כבר לא תשנה לי
ננסה את יאיר וחבורתו ,יצליח יופי ,לא יצליח אכלתי אותה שוב .

יש עתיד תימחק.

יאיר אולי יצליח להישאר בפוליטיקה, יכול מאוד להיות להיות שעומדת לפניו קריירה מבטיחה של קיפוץ אופורטוניסטי בין מפלגות. אין דרך לדעת. אבל יש עתיד תימחק. אם לא עד הבחירות הבאות, אז עד אלו שלאחריהן. כמו כל מפלגת מרכז חסרת אידאולוגיה עד היום. זאת לא נבואה, זאת הסקת מסקנות ברורה וישירה מההסטוריה הקרובה.
כמו ד"ש, מפלגת המרכז, הדרך השלישית, הגמלאים, קדימה ושינוי. יש עתיד תימחק, וכך גם התנועה.

אנרכיסט קטונתי מלנבא מה יהיה ,אבל אתה תשפוט

את מפלגת יש עתיד בעתיד לאחר הבחירות ,וגם יהיה לה מספיק מנדטים לבצע ,ולכן אני פונה גם אליך להגדיל את כוחו של לפיד ,על מנת לעזור לו באמת ברעיונותיו ,השמצות חסרות שחר לא מתאימות לבוחרי יש עתיד "ודי לחכימא ברמיזה"

tapuzo

New member
כמה שזה נכון - סלב ריק וחלול, במפלגת בלון

מפלגת המרכז, הגימלאים וכו' -
שוב הבל החן של מפלגות בלון שקמות ונעלמות.
מבטיחות הכל, לא צריכות לקיים כלום, ממילא מתפרקות באמצע הקדנציה.
כל אחד חובר למפלגה אחרת, גונב מנדט של הציבור.
הזוי שאדם כמו לפיד מקבל אמון.
חסר נסיון, חסר רקורד, חסר תעודת בגרות,
לא הוא ולא אנשיו היו יום אחד חברי כנסת,
לא ניהל כלום, לא היה בשום תפקיד ציבורי בימי חייו.
פשוט הזוי.
ובאמת מה ההבדל בינו ובין פנינה רוזנבלום?
היא לפחות ניהלה חברה ופרנסה אנשים..

ועוד לא שמעתי כאן מישהו מגיב בענייניות

לעניין הקשר הברור בין הון לשלטון שאנחנו יכולים לראות בוידאו של ארץ חדשה.

mr dish

New member
אני מעדיף לא להתעמק בחומרים המיוצרים ומופקים

בידי חלאות אדם כמו עוכר הדין הנתעב הזה.

מעומק ישבנו של ברק לקיצוניות ההפוכה - מה זה מלמד עליו?

למעלה