עובדים במסעדה

salo22

New member
כל עבודה מכבדת בעליה

ומלצרות במדינות מסויימות (אומנם לא רבות) נחשבת עבודה עם מסורת והרבה משמעות וכבוד. הנוסחא היא מאוד פשוטה - תבואי בגישה חיובית וסובלנית לעבודה, תהיה לך חוויה סבירה, כי בכל זאת זו עבודה ולא בדיוק אמור להיות לונה פארק (למרות שעבדת באתר החרמון). תבואי מראש בגישה שלילית שעושה סוג של טובה ובעיקר חשדנית ולא סובלנית, ה"תחזית" תתגשם. הרוב תלוי בך, הלקוחות ישארו מגוונים ולפעמים גם מעניינים. זאת הייתה שעת הזן על מלצרות, בקרוב הספר.

חחחח אל דאגה

אני לרוב מגיע לעבודה עם גישה חיובית.. (בכל זאת אני בן אדם ומידי פעם גם אני יכולה לבוא בבאסה). אני צוחקת עם לקוחות ומדברת.. אני מכבדת את העבודה שלי ואני גם מקבלת בהתאם. אני לא מחפשת יותר ממה שאני עושה כי בהתאם לאיזור אני מרוויחה יפה מאוד בטיפים. יש לי לקוחות מכל המינים והרבה לקוחות קשים אין מה לעשות זה האיזור כמו שאמרתי. חחחח מצטערת אבל כבר לקחתי לך את הרעיון התחלתי לכתוב את הספר כבר :)

salo22

New member
כל תפקיד מול קהל

הוא די מסובך, ולא כולם רוצים דבר כזה על הראש.. מבטיח לך שבמקומות כמו נציגים סלולריים, בבתי חולים, בנקים ודואר, שירותים סוציאליים, נותני שירות סובלים פי כמה וכמה ממכם.. אז הכל בפרופורציות, קשה שלך זה גן עדן של מישהו אחר, שלא לדבר על זה שסביבת העבודה שלך בכלל לא דומה למקומות הרבה פחות נעימים לשהייה, שהזכרתי לפני.

prizman

New member
התגובה היחידה שלי היא

שאני נכנס לפורום כדי לקרוא בפורום, לא כדי לקבל הפניות לבלוגים. אז אין לי מושג מה כתבת שם.

החתולית

New member
אנחנו נשמח אם תכבדי את תקנון הפורום

לפיו לא מפרסמים לינקים בלבד.

amirjob

New member
לא מבין למה

יש מקומות בעולם שבהם מלצר זה מקצוע. מקצוע שמשמעו לגרום לסועד להנות מהארוחה על כל המשתמע מכך. וכאן ניצבת לפנינו עלמה צעירה שממלאת תפקיד זה אך מלאה כרימון בטענות לסועדי המסעדה שבה היא עובדת. מה אומר ומה אדבר ? אולי כדאי שתספרי איפה את ממלצרת כדי שלא נבוא לסעוד שם ולהפריע לך בעבודתך. ואם פעם סעדתי במקום שבו מלצרת, הריני להביע את התנצלותי בפנייך על שהעזתי לסעוד שם.

למעלה