עובדות על עבודה,

עובדות על עבודה,

תעבוד הרבה תטעה הרבה יפטרו אותך תעבוד מעט תטעה מעט יעריכו אותך אל תעבוד בכלל לא תטעה בכלל יקדמו אותך אם לוקח לך הרבה זמן לבצע משימה כלשהי - אתה איטי אם לבוס שלך לוקח הרבה זמן - הוא יסודי אם לא ביצעת את המוטל עליך - אתה עצלן אם הבוס שלך לא ביצע את המוטל עליו - הוא עסוק אם טעית- אתה מטומטם אם הבוס שלך טעה - הוא בסה"כ בנאדם אם לקחת חופשת מחלה - אתה עושה הצגה אם הבוס שלך לקח חופשת מחלה - אז הוא בטוח מאוד מאוד חולה אם עמדת על שלך - אתה חוצפן אם הבוס שלך עומד על שלו - הוא איש של עקרונות, אם אתה משמח את הבוס שלך - אתה צבוע אם הבוס שלך משמח את הבוס שלו - הוא משתף פעולה אם עשית משהו שלא היית חייב לעשות - אתה עוקף את הסמכויות שלך אם הבוס שלך עושה זאת - הוא מגלה יוזמה אם יצאת מהמשרד שלך - אתה בטח מטייל בחוץ אם הבוס שלך יצא מהמשרד - הוא בפגישת עבודה אם עצמת את העיניים - אתה ישן באמצע העבודה אם הבוס שלך עצם את העיניים- הוא חושב על דרכים לשיפור תוצאות העבוד

ניקו 45

New member
זה כ"כ נכון ואמיתי

ממש מדויק . מכיר את הטיפוסים ממעל .... יש את האנשים האפורים והקטנים הללו שבמשך שנים עשו את המינימום ללא טעויות . וטיפסו אט אט בסולם הדרגות והתפקידים עד שהפכו למנכ"לים בעלי כישורים בינוניים מינוס . תודה שושק'ה דרגה

ניקו 45

New member
הסיפורים הכי טובים מצויים כאן תחת האף

ביום יום רק ... צריך להקשיב , להביט ומעט לחשוב בהרחבה . וככה , ביושבי בתחנת אוטובוס במקום מאוד מרכזי ראיתי מחזה קטן : שני אברכים מסתובבים עם ערימת פלאיירים ומבקשים תרומות . מולי עמדה נערה צעירה , חטובה , בעלת רגליים ארוכות שלא מסתיימות בשום מקום ולבושה טייטץ (כך מכנים זאת ?
) הנערה הנ"ל הכניסה יד לארנק , שלפה משם כמה זוזים יקרים ונוצצים ו... מסרה לידיהם של שני האברכים . ואני חושב לעצמי : נו ... הן החמודה הנ"ל תחצה מחר כביש ברחוב כלשהו , יעבור מולה אותו/ם אברך/ים יכנה/ו אותה שיקסע במקרה הטוב . ובמקרה הפחות טוב גם יירק עליה "יריקה חרדית" וכשתבקש בעלבונה לחזור חזרה הביתה אותם שני אברכים יצוו עליה לשבת ... "אחורה" ..... ועוד נקודה למחשבה : כשהביטו בה ונטלו מידיה הזוזים זה היה מותר מבחינת ההלכה ? ואוליייי אולי .... וכאן אני תוהה/מאחל אוליייי החמודה הנ"ל במעשה האצילי שלה "תתקן" את העולם המעוות והחשוך בו ואליו אנו מכוונים במדינה שלנו . אולי היא תקרב בין לבבות ומגזרים ? אולייייייייי ???? ובואו תתלוו אלי לפזמון החוזר בביצוע הנהדר הזה בסגנון ה.... גוספל אהההההההההה ? מה אתם להגיד ?

בטח שמותר,

הרב פסק שאם אתה אברך קבצן, אתה רשאי גם לקבל זוזים וגם להסתכל על הבזוזים

ניקו 45

New member
אלוהים ישמור , חי אדוני

יכולה באותה נשימה גם לצרף מס' פון' ?
"מעשה ידי רב אומן" ... אויייייייייייי
זה כואב

ניקולה מי אמור

אתה לא רואה את מספר הטלפון, מתחת למרפסת רשום גם שעות קבלה.... אבל כמו בסיפור "המלך הוא עירום" רק אנשים חכמים יכולים לראות אותו ........... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מישהו רוצה לקנות בדיחה

אבל מה אני אעשה עם התרנגולות? רוכב אופניים עוצר ליד חנות לתיקון אופניים בורשה שבפולין. מכיוון שהודיעו לו שהתיקון ייערך זמן והיות והוא גר קרוב, הוא החליט ללכת הביתה ברגל. בדרך, עצר הבחור בחנות כלי בית וקנה דלי וסדן. אחר כך המשיך בדרכו לאטליז, שם קנה שתי תרנגולות ואווז. בדרכו החוצה התעוררה בעיה, איך יסחוב את כל הדברים? בזמן שחשב וגירד בראשו, נעצרה לידו אשה מבוגרת בשם גברת כהן, שסיפרה לו שהלכה לאיבוד ושאלה: "האם תוכל להגיד לי איך להגיע לרחוב "זוקצ'ינסקי" 160?" רוכב האופניים השיב "במקרה אני גר ברחוב "זוקצ'ינסקי 161. הייתי מלווה אותך, אך איני מסוגל לסחוב את כל מה שקניתי..." גברת כהן מיד הציעה "למה שלא תשים את הסדן בדלי, תחזיק את הדלי ביד אחת תשים תרנגול אחד מתחת לכל זרוע ואת האווז תחזיק ביד השנייה?" הוא הודה לה מאוד והחל ללוותה הביתה. בדרך הציע הרוכב "בואי נלך בדרך הקיצור שלי מהסמטא הזאת, כך נגיע ממש מהר" גברת כהן הביטה בו במבט בוחן ואמרה "אני אלמנה גלמודה בלי בעל להגן עליי, איך אהיה בטוחה שכשנגיע לסמטא לא תצמיד אותי לקיר, תרים לי את החצאית ותכבוש אותי?" "בחייך, גברת" השיב הרוכב, "אני סוחב סדן, שתי תרנגולות ואווז. איך בדיוק אני אמור להצמיד אותך לקיר, להרים לך את החצאית ולכבוש אותך?" גברת כהן מיד השיבה "זו בכלל לא בעיה; תוריד את האווז, תכסה אותו עם הדלי, הנח את הסדן על הדלי ואני אחזיק לך את התרנגולות!"
בתמונה לא נגעתי בחיייייייייי

ניקו 45

New member
שתהיי לי בריאה עד 120

וזה מזכיר לי את .... הבא לטובה לפנייך .... מעולהההההההההה
מעניין שתמיד הנשים הן אלו בעלות העצות הנבונות והיעילות . והתמונה .... דוז פואה

ניקו 45

New member
וכמובן המחיר/זמן לא רלוונטי

שתהיי לי בריאה וחסונה נשמה טהורה שכמותך

למעלה