עובדות מצחיקות

colilon

New member
עובדות מצחיקות

אוקיי אז חשבתי שזה יהיה נחמד להעלות עובדות מצחיקות יש לי כמה אבל אין לי זמן לכתוב אז אני אכתוב אחת.. כל מפיק הגריל שם מתוך כובע וככה החליטו איזה מפיק יקבל איזה עבר של איזה דמות...

הרמוני

New member
טוב זה נראה כמו שרשור טוב....

כדי לומר את זה: מכירים את העיתון MAD? זה עיתון קומיקס אמריקאי ממש מצחיק! והם תמיד עושים פרודיות על טלוויזיה אמריקאית, בגליון של החודש הם עשו בדיחה על לוסט. חוץ מזה שהם מציירים את השחקנים ממש יפה הם גם כותבים את זה מאד מצחיק, הם קצת יורדים על הסדרה אבל הכל בצחוק... אם תרצו אני אוכל לכתוב פה כמה מהבדיחות העיקריות, הנה למשל הפתיחה שלהם: There's a new show about a passenger plane that crashes on a deserted island. Looking at the collection of moronic survivors begs the question- how many annoying, pathetic losers could possibly be on one single flight? sadly, the answer is... LOTS. אתם יודעים שאני חולה על לוסט, אבל אתם חייבים להודות שזה משעשע...

colilon

New member
הנה עוד כמה../images/Emo58.gif כל מני פרקים

אוקיי בוא נתחיל עם זה שדומיניק (צ'רלי)נבחן לסוייר ושאת צ'רלי היה צריך לשחק משו מבוגר יותר.כשאוונג'לין (שחכתי איך קוראים לדמות.. האמא...הבלונדה נו איך קוראים לה? שיט!!אהה כן קלייר)הגיעה לאודישן היא באה עם שיער פרוע כזה והמפיקים אמרו לה להשאיר אותו ככה..בון והארלי (איאן וג'ורג'ה)היו הראשונים שנבחרו לתפקיד שלהם...ג'ורג'ה מספר שכשהוא יצא מהאודישן אז הוא הלך למגרש חניה ושם הוא ראה את איאן ואיאן אמר לו, "SEE YOU IN HAWAII BITCH" חחח...עוד משו מעניין קלייר נבחרה אחרונה לתפקיד.אוקיי כשההפקה שאלו את כל השחקנים אם לוק הוא רע או טוב אס הדעות היו ככה כששאלו אם חצי חצי אז כולם הצביעו חוץ מאחד..כששאלו אם הוא טוב נחשו מי הצביע..לא אחר מאשר איאן (בון)לחובבי אליאס (כן גם לאוהבי אליאס) כששאלו את השחקנים מה לדעתם כדי לשים בסדרה הארולד (מייקל) אמר שלדעתו צריכים לגלות מתישהו שהוא סוכן ב DS-6... יש לו חוש הומור מה?שמתם לב שהשחקנים שמשחקים את ג'ין וסאן (יאנג'ין ודאה) מחזיקים את אותו שם המשפחה... האם הם נשואים במציאות...ג'ין (דאה) מספר לכתבת שמביאה ספויילרים שאישתו (סאן)מקבלת יותר מידע על הסדרה מהכתבות שלה מאשר ממנואז היא כל יום מסתכלת לראות אם מי שמת זה לא הוא (בעלה, ג'ין).השחקנים לא יודעים שום דבר שהולכים להתרחש בסדרה (הסודות הגדולים) עד שהם מקבלים תסריט..לדוגמא יונג'ין מספרת סיפור שהיא הייתה בסופר ופתאום היא קבלה טלפון ששמו לה את התסריט בבית ושתרוץ לקחת אותו אז היא עזבה הכל ורצה הביתה כדי לקחת אותו, כי היא הייתה במתח מהטסרית הקודם...כשצלמו את הפרק עם המספרים המקולליםבאותו היום קרו דברים מוזרים...המעמד של המצלמה נשבר..ואז השמשה הקדמית של האוטו נשברה אז הביאו אחת בגודל לא טוב ואז השתיים הבאות שהביאו גם הן נשברו....מי שלא ניחש היו כמה שהשתמשו במספרים אלו בלוטו...סעיד מספר שהסדרה מפתיעה אותו המון פעמים...זה הכל סליחה על המגילה...לקח לי הרבה זמן בבקשה תגיבו..

POISEN G

New member
איזה מגניב מה שכתבת על פרק 18

וואו יש כאן כמה דברים מעניינים..... בטח יסברו הרבה בדיוידי של הסדרה - התוספות

colilon

New member
תודה!?!?

ותיקון טעות לשחקן שמשחק את ג'ין קוראים דניאל (הם האמצעי שלו הוא דאה הוא שמו האמצעי..)

T nager

New member
השם האמצאי הוא לא דאה הוא דיי

day ולפעמים נכתב כ dae

colilon

New member
סבבה...

לא העמקתי... וידעתי שעשיתי כמה טעויות.. הייתי עייף מוות..

Jason2

New member
../images/Emo58.gifל118

אני השתמשתי במספרים בלוטו, לא עזר.

למעלה