עובדה מעניינת

הלדין

New member
עובדה מעניינת

בראיון ב-ISF אמר השחקן שמשחק את פיטר רוס ב-"סמולוויל" שהוא חשב בהתחלה שהמפיקים עומדים לשלב רומן בינו לבין לאנה מכיוון שהם נשויים בקומיקס.(המפיקים תיקנו אותו) כמובן, אני כנראה האחרון שיודע ת´זה אבל זו שמשחקת את מרת´ה, שיחקה במקור את לאנה באחד מסרטי "סופרמן".(בסדר, קרוק שחורת שיער וזו אדומת שיער. איזה צבע יש ללאנה המקורית? בטח בלונד)

לנה אדומת שיער .

למרות שבקומיקס היא אדומת שיער בשום מקום חוץ מבסרטים לא ממש התייחסו לעניין הזה עם כריסטופר ריב , שבשלישי אכן מופיע אנט או´טול בתור לנה ( תפקיד קטן - לא משהו רציני). ובכלל כל קשר לקומיקס מקרי בהחלט , כי א. בקומיקס לקס מעולם לא עבד בסמולוויל. ב.קלואי לא קיימת בסידרת הקומיקס. ג. בגיל 17 קלארק כבר שלט בכל היכולות שלו כולל תעופה (שבנתיים לא עושה רושם שתופיע - ואם היא הייתה מופיעה הפרק של יום חמישי היה ניגמר אחרת תאמינו לי) וקרני לייזר - חימום איך שלא תקרא לזה . ככה שעזוב אותך מהמקור ומהקומיקס שב ותהנה מהסידרה .

דווקא לפי מה שאני שמעתי...

היא בלונדינית, אבל זה לא עקרוני. קרני לייזר, *שיעול**שיעול* והמבין יבין... הסידרה די נאמנה לקומיקס, קלואי וויטני הם אכן דמויות שהומצאו בשביל בסידרה, אבל היי, בשום מקום לא היה כתוב עם מי היה קלארק בתיכון. לקס לא עבד בסמולוויל? את לא יכולה לדעת (או שכן). והתעופה שלו התחילה בגיל התיכון, בינתיים הוא בן 16...

שמעת לא נכון.

קלארק לא בחטיבת הביינים זה בטוח אז כרונולוגית הוא אמור לעוף , לקס לא עבד סמולוויל כי אין בית חרושת של לקסקורפ או כל דבר כזה בסמולוויל על פי הקומיקס , לקס ניסה לקנות אדמה בסמולוויל להקמת המפעל הראשון של לקס-קורפ בסמולוויל אבל זה קרה כבר אחרי שקלארק עבר למטרופוליס . בכל אופן הרבה מאוד דברים שינו בין הסדרה לקומיקס , חבל להיתווכח באמת כי כשאתה ממציא שלוש דמויות ראשיות זה אומר משהו לגבי הנאמנות של הסדרה לקומיקס , אבל הרי ממילא המפיקים אמרו שזה יעשה מנקודת מבט שונה כך שאין לי ממש תלונות.

voguemaster

New member
לפי מה שאתה אומר

גם הסרט קולנוע סופרמן 1 לא תואם לקומיקס כי שם הוא עושה את מסע הכומתה לקוטב כשהוא כבר די בוגר ויושב שם 11 שנים ומקשיב לאבא שילמד אותו כל מיני דברים
ורק אחרי זה הוא מתעופף לו...

למעלה