"עד שרזית כ"כ יפה..."

"עד שרזית כ"כ יפה..."

המשפט המלא היה - " עד שרזית כ"כ יפה, היית כ"כ יפה...שמנת חזרה, גברים לא אוהבים שמנות!" זה מה שסבתי היקרה שתחייה הוציאה ככה סתם.... וזה לא רגיל לה... לדבר ככה... מעניין מה היה הצורך שלה באמירה הזו.... עכשיו לכו תסבירו לסבתא שגם ככה אני לא מאושרת מהמצב... ז"א אוהבת איך שאני נראת, יש ביטחון- לא חסר אבל מנסה לרדת במשקל. לכו תסבירו לסבתא שאין לי כווונה בכלל להיות רזה... לא יפה לדעתי... סתם תחושת באסה ....
רק רציתי לשתף.... אפשר חיבוקים?

ככה זה הורים ומבוגרים

הם חושבים שלהיות רזה יפתור בעיות. בפעם הבאה תני חיוך ומילה של אני חיה חיים טובים אני מאושרת זה מספיק בשבילי . או להגיד אני לא מעירה לך סבתא אז עזבי אותי במנוחה ,,,, הורים הם כאלה אין מה לעשות
מכל ה-

בדרך כלל אני לא נשארת חייבת

אבל בזמן האחרון זה נושא רגיש... זה תפס אותי לא מוכנה ונשארתי בלי מילים...

../images/Emo201.gifהערות כניראה עוברות בתורשה

קרה לי גם השבוע היינו אושפזנו בסוכה של דוד שלי וסבתא שלי גם באה כמובן ולא יודעת למה כל פעם שאני רואה אותה אני מקבלת הרצאה על איך להרזות "את צריכה לעשות את מה שאני שעשיתי, כל דבר בטיפטיפה, ככה, על קצה הלשון ככה עושים. אני גם כן הייתי ככה אבל פשוט נהנים מהכול בטיפה ומרזים" והיא אומרת את זה כל פעם!!!! מה שמצחיק בזה שאימא שלי בדרך כלל אומרת לה לעזוב אותי בקטע הזה ואחרכך אומרת לי שהיא היתה קטנה היא גם היתה עושה לה את זה ושאני הייתי קטנה אני תמיד זכרתי שהיא היתה עושה פחות או יותר אותו דבר, לא בצורה בוטה כמו סבתא אבל עדיין הערות, סיפורים, השארת כתבות על אנשים שהצליחו ועל דרכים להרזיה אני רק מקווה שאני לא אהיה דור שלישי שיכאיב לילדים שלו בצורה הזאת אחרי הכול אני בטוחה שגם אימא שלי אמרה לעצמה "שלי יהיו ילדים אני בחיים לא אגיד להם דברים כאלה" ואני אומרת את זה לעצמי.... אחחח זה עוד רחוק ממני עדיין ככה כזה, יש אנשים חושבים שהם דיאטנים מתוך רצון לעזור אבל עושים לפעמים יותר גרוע. סובלים את זה קצת ומנסים לגרור אותה לנושא שיחה או להגיד לה את מה שאת באמת חושבת "שמעי לא מתאים לי דיאטה עכשיו וככה טוב לי עם עצמי" ניראה לי שזה מה שהייתי עונה לה קורה... לא נעים אבל הינה נגמרו החגים ולא צריך לראות את הקרובי משפחה לפחות עד חנוכה

למעלה