עד שקיבלתי אומץ...

Yaniv-DC

New member
עד שקיבלתי אומץ...

יניב ידוע כבחור חד לשון חסר מעצורים אונליין או עם אנשים שהוא כבר מכיר, אבל אינו מסוגל לגשת במועדון למישהו ולהגיד לו "היי" או משהו כזה. יכול להווצר המצב הדפוק הזה שלילה שלם אני אסתכל על מישהו ואחזור מתוסכל מעצמי הביתה ואחמיא לעצמי על טימטומי, פיגורי ורמת הפאתטיות. ביום שבת לפני שבועיים נפל דבר ובפעם הראשונה ניגשתי למישהו ואמרתי "היי". הוא היה צריך לחזור לחבורה שלו ואני נבהלתי מעצמי כל כך וברחתי מהמקום. אתמול ראיתי אותו שוב וניגשתי לדבר איתו. הבחור התגלה בתור הדבר שהכי יכול להתאים לי. בן 31 שנראה בן 26, בגובה ובצורה הנכונים, כתב חדשות בפוקס DC, אוהב לצאת הרבה וכו´. אחרי בערך 20 דקות של שיחה התחוור לי שהבחור תפוס כבר 7 שנים. פעם ראשונה שאני עצוב על מישהו במערכת יחסים ארוכה כל כך
הפעם נסתפק בכך שהבחור החליט לצרף אותי למעגל החברים שלו וכאלה הרי לעולם אין "יותר מדי" ובעובדה שבפעם הראשונה ניסיתי
שבת שלום לכולם!

.m

New member
../images/Emo24.gif

כלכבוד, יניבי, אני גאה בך.
mai (המשך תגובה באופן אישי
)

daniel365

New member
כולנו מאחוריך...../images/Emo45.gif

בתמיכה וירטואלית כמובן...
אני.

Yaniv-DC

New member
ולגבי עלילותי בסופ"ש הזה...

thunderpass באו לתקלט אצלינו. הם עשו עבודה מהממת, כל כך מהממת עד שהחלטתי לקחת בחור הביתה. בעצם ילד שאת גילו לא אסגיר כיוון שהוא צעיר מהנוסחה של גילי חלקי שתיים פלוס שבע (להרגע, עדיין בגיר). כל תיאור אחר לא יכנס לכאן על מנת שלא אקום בבוקר המום. ואגב, קמיקזי - מומלץ בעוז.

למעלה